Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Do końca wakacji mam zamiar sobie kupić telefon i teraz mam takie pytanie co wybrać?

Huawei P9 Lite czy Xiaomi Mi4S. Mój budżet do 1200 zł. (max)

Marka ,którą nie biore pod uwage to LG.

Opublikowano

Oczywiście, że w tym porównaniu wygrywa Mi4s, P9 lite to średniopółkowiec, a Mi4s to w sumie nowa wersja flagowca od Xiaomi. Bebechy takie same jak w Lg G4.

#teams4bal

Opublikowano

Tak jak myślałem a Xiaomi będzie w Polskiej wersji językowej czy trzeba będzie wgrywać polskie oprogramowanie od Miui Polska? 

Opublikowano

A może Nexus 5 z czystym androidem?

Nie, podziękuje za ten smarfon. Dostanę odpowiedź w sprawie polskiego androida na Xiaomi Mi4S? 

Opublikowano

Z tego co wiem Jak kupisz masz wersję nie na rynek europejski deweloper umożliwia odblokowanie Botloader ale tracisz w tedy gwarancję ale możesz wgrać wersję na rynek europejski no i nie wszystkie opcje są spolszczone tak jak od prawdz sobie jakie częstotliwości lte odsluguje najlepsze by było 800 bo jak nie ma to w polsce o Ltd możesz pomarzyć . moge się mylic

Opublikowano

Tak jak myślałem a Xiaomi będzie w Polskiej wersji językowej czy trzeba będzie wgrywać polskie oprogramowanie od Miui Polska? 

Zależy gdzie kupisz. W razie "w" to masz pełno tutoriali na googlach jak odblokować bootloader i wgrać Miui Polska.

#teams4bal

Opublikowano

Zależy gdzie kupisz. W razie "w" to masz pełno tutoriali na googlach jak odblokować bootloader i wgrać Miui Polska.

Z oficjalnej strony Xiaomi proszę o odpowiedź. Z góry dziękuje. 

Opublikowano

W sensie?

Miuipolska to spolszczone Miui (interfejs który jest w telefonach od xiaomi).

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

#teams4bal

Opublikowano

W sensie?

Z oficjalnej strony Xiaomi. Czego nie rozumiesz?

http://xiaomi.com.pl/produkt/telefon-xiaomi-mi4s-364gb-lte/

Myślę ,że już więcej tłumaczyć nie trzeba. Jeżeli kupie ten telefon z oficjalnej strony Xiaomi to będe miał polski język w telefonie czy nie?

Opublikowano

W sensie?

Z oficjalnej strony Xiaomi. Czego nie rozumiesz?

http://xiaomi.com.pl/produkt/telefon-xiaomi-mi4s-364gb-lte/

Myślę ,że już więcej tłumaczyć nie trzeba. Jeżeli kupie ten telefon z oficjalnej strony Xiaomi to będe miał polski język w telefonie czy nie?

Piszą, że wgrali Miui polska. Więc raczej tak xD

#teams4bal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...