Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Co kupic za 50zl psc

Daniel_pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam psc 50zl i nie wiem dokładnie na co je przeznaczyć. Nie wiem czy kupic jakis skin do LB czy skrzynki i otwierac. Co byscie zrobili na moim miejsu i jaki jest waszym zdaniem najładniejszy skin do LB

x

Opublikowano

Najładniejszy skin pod względem wyglądu do Lb to imo Krucza, która posiada zmieniony wygląd umiejętności, a także całkiem niczego sobie splash art. Niestety, ten skin jest na razie niedostępny i będzie dopiero na Harrowing.

Jeżeli chodzi o resztę skinów to moim zdaniem nie opłaca się ich kupować.

Opublikowano

nie otwieraj skrzynek bo to strata pieniędzy, jeżeli chcesz skina do LB to polacam Elderwood, jest piękny, animacja cofania wymiata i skille również świetnie się prezentują..

Opublikowano

Skrzynki to ruletka otworzyłem 3 raz dostałem corporate mundo,infernal diana i dunkmaster darius.A raz same śmieci :D.Do lb moim zdaniem elderwood świetna animacja powrotu,oraz wygląd skilli.Ewentualnie polecam otwierać te nowe skrzynki projecty.Bo wylatują po 2 shardy champów/skinów,nie potrzeba kluczy + dostajesz gemy oraz te kawałki do ikon

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...