Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[J.Polski] Rozprawka : )

Gość WhiteSTAR1906

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż potrzebuję rozprawki na temat " Prawdziwa miłość nigdy się nie kończy ".

Mógłby ktoś pomóc lub coś w tym rodzaju? : D Bo za bardzo nie wiem co napisać : D

Jak ktoś ładnie napisze, to przez tydzień będe mu dawał po 5 plusików na dzień :P Także warto xD

Z góry dzięki : ) Pozdro :>

Opublikowano

MPCforum jest do rozpowszechniania cheatów bugów itp a nie pisacia zadań od dego masz inne "strony" polecam www.zadane.pl

Opublikowano

No więc proponuje ci tak to napisać:

Rozprawka na temat "Prawdziwa miłość nigdy się nie kończy". Teza ta jest jak najbardziej prawdziwa, uzasadnię ją poniższymi argumentami:

Istnieje przysłowie, które każdy z nas zna "Prawdziwa miłość nigdy nie rdzewieje" - ten wątek rozwiń.

Dziadek nie raz opowiadał mi historie o jego szkole, bardzo dużo opowiadał o dziewczynach z jego klasy, wzdychał przy tym. - taki kit jakiś wwal no że niby jest dalej w nich zakochany czy cuŚ.

Kobiety, wktórych się zakochałem, to moje przyjaciólki, myślę że będe w nich zakochany do końca mych dni.

Wydaje mi się, że podaną teze wyjaśniłem, ponieważ każdy z nas wie, co to jest miłość i jaka jest jej siła. WIerzmy w to, że "Stara miłość nie rdzewieje".

:D

kalik.png

Opublikowano

H5N1 - ale to jest dział "zadania domowe" więc pomyśl trochę... : )

A co do kalik to dziękuję :D Pomyśle trochę nad tym :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...