Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CSGOChanger VAC error

Insect069

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam oto taki problem ,że podczas uzywania CSGOCHANGER w grze wyskakuje mi po 10-15 minutach ''VAC ERROR'' ,po czym nie mogę wrócić do gry do końca meczu.

Jest jakiś sposób aby tego uniknąć?

Przypominam ,że wszystko działało wspaniale do tej pory (używałem go przez 2 miechy).

Gość 67d64b62d9
Opublikowano

Cześć.

Mam oto taki problem ,że podczas uzywania CSGOCHANGER w grze wyskakuje mi po 10-15 minutach ''VAC ERROR'' ,po czym nie mogę wrócić do gry do końca meczu.

Jest jakiś sposób aby tego uniknąć?

Przypominam ,że wszystko działało wspaniale do tej pory (używałem go przez 2 miechy).

Wczoraj był update gry zmieniający sporo pod maską tak więc nie tylko twój skinchanger się popsuł ale większość innych. Poszukaj aktualizacji tego co używasz, cokolwiek to jest.

Opublikowano

Jak nie pomoże aktualizacja tego oprogramowania, to pobierz fix vac error z cshacke.d

Opublikowano

Skiny nie grają :/

Twój post nie wnosi nic do tematu..

A co do tematu wiecie może gdzie i co ile pojawiają się aktualizacje do owego programu?

Opublikowano

Skiny nie grają :/

Twój post nie wnosi nic do tematu..

A co do tematu wiecie może gdzie i co ile pojawiają się aktualizacje do owego programu?

To już zależy od autora tego programu. A tak poza tym to usuń go i nie bedzie problemu ;) albo kup skiny jak tak je lubisz ale to tylko ty je widzisz na tych programach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...