Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Lure Module

TracerxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiedziałem gdzie napisać ten temat, więc jeśli złe miejsce to przenieście czy coś.

Wczoraj z kumplem byłem w miejscu gdzie są dwa poke stopy obok siebie. Ja wrzuciłem do jednego lura a on do drugiego. On w ciągu tych 30 min złapał około 20 poków, mi w tym czasie się nawet jeden nie wyświetlił. Resetowałem gre chyba z 3 razy i nic. Co mogło być nie tak ? 

Opublikowano

Może GPS Ci świrował? Mi jak świruje to przez sekundę widzę pokemona (czasem w ogóle), a po chwili on znika z mapy. Tak samo uciekają często jak są problemy z ustaleniem lokalizacji. Rzucasz 10 pokeballi, on wyskakuje z niego, a za moment znika. ;_;

Opublikowano

Sam nie wiem już. Zapomniałem dodać, że w pewnym momencie wyświetlił się Pidgey ale w zupełnie innym miejscu (do tego jeszcze mi uciekł :v). Teraz to nie wiem czy warto w ogóle odpalać następnego lura skoro ma być znowu tak samo. 

Opublikowano

Jak spacerujesz to Twoja postać jakoś dziwnie nie skacze od ulicy do ulicy? Nie zatrzymuje się nagle, a potem nie frunie do innego miejsca? I przede wszystkim - jaki masz telefon? (niestety na telefonach się nie znam, ale może trafi się ktoś, kto będzie mógł stwierdzić czy telefon posiada dobry GPS)

Opublikowano

Właśnie Ci powiem, że z GPS nigdy jakiś wielkich problemów nie było. Owszem, zacina się czasem ale ogólnie jest dobrze. Już wcześniej też odpalałem lura i kilka złapałem. Nie wiem czy to jakiś jednorazowy problem czy jak. No ale w sumie w ciągu tych 30min coś powinno wyjść. Posiadam Xperie E4g

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...