Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam MH na Vesterisa

Jestem_Dziki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie szukam kozaka na Vesteris'a. Interesuje mnie wszystko co możliwe: MH,WH,FB,DMG itp,itd. Z tego co widziałem to coś jest, lecz każdy boi się udostępniać. Jeśli będzie z tym problem proszę o wysłanie linku na pw. Haxa będę używał tylko i wyłącznie w celach własnych, ani nie będę nikomu utrudniać gry :). Z góry dzięki i pozdrawiam !

Opublikowano

1.Dobre zabezpieczenia.

2.Endymion koleguje sie z Makinem (adminem mpc).

Co w związku z tym? W momencie jak Endymionowi zachce sie tu wejść, poprosi Makina o twoje IP i wykryje, które konta należą do Ciebie.

Może jakieś są hacki ale tutaj łatwo zostać wykrytym przez logi.

Opublikowano

1.Dobre zabezpieczenia.

Co w związku z tym? W momencie jak Endymionowi zachce sie tu wejść, poprosi Makina o twoje IP i wykryje, które konta należą do Ciebie.

Większych bajek nie słyszałem :)  Po pierwsze makin nie może robić takich rzeczy iz to są dane poufne nie po to są ukrywane na każdym forum by je na prawo i lewo każdy mógł podawać jak by takie coś zrobił i byś miał na to dowód mpc płaci tobie wysokie odszkodowanie jeśli byś ich pozwał  za ujawnianie twoich danych w tym przypadku twojego numeru ip. Makin doskonale o tym wie i raczej by nie ryzykował tym a na vesterisie działa wszystko co tylko się chce wystarczy umieć uruchomić i tyle w temacie :)  Dmg hacka posiadam np ja :)

Opublikowano

1.Dobre zabezpieczenia.

Większych bajek nie słyszałem :)  Po pierwsze makin nie może robić takich rzeczy iz to są dane poufne nie po to są ukrywane na każdym forum by je na prawo i lewo każdy mógł podawać jak by takie coś zrobił i byś miał na to dowód mpc płaci tobie wysokie odszkodowanie jeśli byś ich pozwał  za ujawnianie twoich danych w tym przypadku twojego numeru ip. Makin doskonale o tym wie i raczej by nie ryzykował tym a na vesterisie działa wszystko co tylko się chce wystarczy umieć uruchomić i tyle w temacie :)  Dmg hacka posiadam np ja :)

@Endymion blokuj :makka:

tenor.gif

Opublikowano

DMG NA VESTERIS JAK NIE WIERZYCIE PROSZĘ :)

xxxxxx

Wszystko działa przy odpowiedniej wiedzy

ChungoInter

Jak myślisz o mnie to wyprowadzę cię z błędu bo to nie ja a ChungoInternet z tego co jest mi wiadome jest permanentnie zbanowany na tym forum za obrazę administracji wiec pozdrawiam :) i z tego co widziałem pod niektórymi filmami zabrania publikacji na tym forum jego prac :) 

Opublikowano

DMG NA VESTERIS JAK NIE WIERZYCIE PROSZĘ :)

xxxxxx

Wszystko działa przy odpowiedniej wiedzy

ChungoInter

Jak myślisz o mnie to wyprowadzę cię z błędu bo to nie ja a ChungoInternet z tego co jest mi wiadome jest permanentnie zbanowany na tym forum za obrazę administracji wiec pozdrawiam :) i z tego co widziałem pod niektórymi filmami zabrania publikacji na tym forum jego prac :)

Dobrze wiem, że to Ty. :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dobrze wiem, że to Ty. :)

hmhmhmhm..  z tego co wiem to ten Chungo czy jak mu tam płaci "skrypterowi" za zrobienie "cheatów" a potem to udostępnia pod swoim nickiem xD

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...