Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam pytania odnośnie instalacji gry.

HWSDestroy96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam do Was dwa pytania. Jutro robie format komputera lecz mam problemy z internetem często się rozłącza. Operator mówi ze to jest u nich problem i to naprawiają. Moje pytanie polega na tym ze mam instalkę do CA lecz z 2013 roku. Czy jest taka możliwość abym zainstalował CA ze starej instalki i po zainstalowaniu przeniósł cały folder z grą ale po aktualizacji. Aktualnie posiadam CA z najnowszą aktualizacją. Bo w momencie gdy bym zainstalował i internet mi się rozłàczy przepadnie cala aktualizacja. S drugie pytanie właśnie do aktuakizacji. Po którejś z aktualizacji z tego co kojarzę to po tej gdy usunięto spece oraz umiejętności zauważyłem dziwnie zacinającą się grę. Przez kilka minut gry męczą jest ładnie po czym wszystko klatkuje i po przestaniu gra się przycina. Proszę bardzo w miarę szybką odpowiedź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...