Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skaczący ping przez tethering, a zwykły stabilny

Minoo122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam internet, na którym ping w csie wynosi 120, jest stabilny ale przy duży. Dlatego postanowiłem udostępnic sobie na komputer internet z telefonu przez tethering. Ping jest lepszy, około 80 ale są skoki tego pingu do 150~200.  Wszystkie programy powyłączane, nikt nie obciąża łącza, nic z tych rzeczy. Liczę na pomoc.

Opublikowano

Kabel > WiFi do tego udostępniasz z czegoś to tak ping będzie skakał.

Opublikowano

Musisz mieć ciulowego neta z komórki albo mieć słaby zasięg bo ja mam neta z komórki na którym gram oglądam i wszystko inneca ping mam 70-80 stały. Jakby co to mam lte z playa

Opublikowano

Dostawca to orange, mam już z nim umowę 4 rok. Czuje się przez nich gwałcony. Przez pierwsze dwa lata miałem lipnego neta z 25GB limitu, ping był lipny. Po dwóch latach nowa umowa, mówili że zmienią router, okazało się że nie trzeba ale internet jest dalej c*****y, tyle że 50GB limitu. Umowa się kończy w lutym, wie ktoś jak sprawdzić jaki jest najlepszy internet do mojej lokalizacji, bo mam dość tych pomarańczowych a w tethering mi się już nie chce bawić.

Opublikowano

Ludzie kiedy wy się nauczycie że orange to padaka i raz na 100 ktoś ma dobrze.

Masz z orange i się dziwisz że masz słaby internet.Zagadka rozwiązana zmień sieć na plus lub play. Ja bez żadnych zjebanych umów w playu za 45 zł mam 100gb na miesiąc internetu a hula jak dzik po polu. Po przekroczeniu 100gb predkosc spada i nie da sie grac ale spokojnie da sie ogladac na yt itp. Zreszta jak nie pobierasz dużo to ci spokojnie styknie te 100gb na miesiąc.

Wpisz w gogle mapa zasięgu plus play

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...