Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z fake gpsem na telefonie

Maximus99LBN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

70375048223962770424.png

68790551639306588957.png

Telefon zrootowany, resetowany a pomimo włączenia pozorowania dalej prosi mnie o jego włączenie...

Dodam ze sciagniete z xposed modules i zainstalowane przy pomocy xposed installer ( tak, resetowalem telefon )

Opublikowano

Mam 4.4.4 ;D aktualizowac? xD

Dodam ze na wersji 1.7 xposed pokemon dzialal a na 1.8 juz nie chce

@Dawidziuk apka fake mock locations i fake gps + joystick to osobne apki ktore sciagnalem w ww kolejnosci

Opublikowano

Też miałem problemy z tym ale kupiłem za 12 zł Fake GPS Spoofer włączyłem w ustawieniach jedną opcje właśnie dla telefonów z rootem (nie wiem jak ta opcja się nazywała bo nie mam telefonu pod ręką) i śmiga bez zastrzeżeń...

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

Przerobiłem już tysiąc poradników i mam ten sam problem zauważyłem że u większość osób mają opcje jeszcze żeby ustawić fakegps jako położenie gps. Czyli nad tym co mamsz zezwalaj na pozorowanym położeniu mają dodatkowa opcje w której klikają i sobie zaznaczają fakegps. Jak ktoś rozkmini jak to zrobić to pisać :-)

Opublikowano

Wrócilem do wersji xposed pokemon 1.7 i dziala bez problemu znowu. No ale nieaktualizowac to troche slabo ;/. Dodam że sciagnalem jakas aplikacje mock mock locations ale za chja nie znalazlem opisu do czego to sluzy xD a inny fejkowy gps z joystickiem tego wymaga (pisalo ze musze sciagnac to)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...