Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenor2 [MEDIUM/PVP]

Evenor2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny z moich sponsorowanych projektów, wszystko wygląda bardzo ładnie, mam nadzieję że uda wam się prowadzić serwer bardzo długi czas.

Powodzenia Panowie, a graczom życzę udanej, pełnej rywalizacji Gry ;) 

Zapewnione mamy na start: 

- 8 seri po 5/10 odc.

- 15 zapowiedzi na YouTube

- reklamy na fan page

- wysyłkę e-mail

- wysyłkę SMS 

Jak ktoś jest jeszcze zainteresowany pomocą w reklamie serwera proszę pisać na GG tylko konkretną ofertę.

Opublikowano

Mam nadzieje, że serwerek ci wypali pomimo tego że wciąż nie widzę tu twego wkładu ;)

Polecam i z fartem!

Opublikowano

Prezentacja kosmos! Powiem Wam, że na chwilę obecną najlepszy serwerek na rynku <3 Potwierdzenie wyjdzie 6 sierpnia ^^ 
Rakieta odpalona! Polecam!

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Dziękujemy!
Ruszyła już bardziej porządniejsza reklama u trochę bardziej popularnych youtuberów.

Już niedługo zobaczycie większą ilosć graczy na naszej stronie oraz na samym starcie! :)

Ciągle promujemy serwer i reklamujemy go jak tylko możemy! :)

Będzie nas jeszcze więcej ! 

Pozdrawiamy :)

9H6xQYc.png

Opublikowano

Server zapowiada się naprawdę ciekawie! Administracja na funpage zawsze odpisuje. Polecam na starcie zawitam na pewno!!! :)

EDIT. Nie wiem z jakiej przyczyny ale chyba mojego internetu powstały przypadkiem 3x posty....

Opublikowano

Kolejny netmetin ja p******e...

Dokładnie nie! :)

Reklama jest już w trakcie, niedługo bedzie można zaobserwować większą aktywność na publikacji !:)

9H6xQYc.png

Opublikowano

Czy jest tak samo jak na NetMetin, chodzi o system ulepszania np. po 10 pereł i ziółek na eq z łez +7 czy to ułatwiliście? 

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Ktoś chce kodzik na te darmowe sm'y bo mi przyszedł sms a ja nie będę tu grał :) ...

R8WJLSA ----> KTO PIERWSZY TEN LEPSZY! 

Super! z twojej strony :) Może akurat komuś przyda się. 

Miły geścik my też od siebie rozdamy parę kodów na Smocze Monety na naszej aplikacji mobilnej oraz na fanpage! :)

9H6xQYc.png

Opublikowano

Serwer elegancki jak i prezentacja.

Odrzuca tylko trochę ten 300lv ale mimo wszystko zawitam na starcie.

Nasuwa się 1 pytanie, czy 6/7 bony są klasowe? Tj. Silny na wojowników, abs na wojowników, tak jak było widoczne w kostiumie. Czy tylko tyczy się to rzeczy z IS, czy też całego eq, przez co każdy będzie musiał robić 4x eq aby znaczyć coś w pvp ;)

" No . I'm not on STEROIDS . But thanks for asking . "

Opublikowano

Nasuwa się 1 pytanie, czy 6/7 bony są klasowe? Tj. Silny na wojowników, abs na wojowników, tak jak było widoczne w kostiumie. Czy tylko tyczy się to rzeczy z IS, czy też całego eq, przez co każdy będzie musiał robić 4x eq aby znaczyć coś w pvp ;)

Nie 6/7 do normalnych przedmiotów to bonusy:

- 5000 pż

- 15 int / dex / con / str

Natomiast bonusy do kostiumów oraz fryzur to odportność na klasy. Jednakże nie są to duże bonusy i można je wkładać tylko i wyłącznie do kostiumów oraz fryzur :)

9H6xQYc.png

Opublikowano

- 5000 pż

Natomiast bonusy do kostiumów oraz fryzur to odportność na klasy. Jednakże nie są to duże bonusy i można je wkładać tylko i wyłącznie do kostiumów oraz fryzur :)

O to Mi właśnie chodziło. To pięknie ;) Widzimy się na starcie ! Powodzenia.

" No . I'm not on STEROIDS . But thanks for asking . "

Opublikowano

- 5000 pż

O to Mi właśnie chodziło. To pięknie ;) Widzimy się na starcie ! Powodzenia.

Super! Widzimy się na starcie! :)

Już niedługo zostanie udostępniona oficjalna aplikacja serwera!

Dzisiaj będą już losowane kupony na Smocze Monety! :)

9H6xQYc.png

Opublikowano

Skad i jak uzyskam bony na potwory?

Bony na potwory uzyskujesz po przez stworzenie eq do EXP'a oraz Broni jak i zbrojek. Dodatkowo możesz stworzyć pierścienie do exp, jak i specjalne kolczyki oraz runy :)

Które na pewno pomogą ci w walce z potworami ;)

-- 

Zapraszamy !!! :)

9H6xQYc.png

Opublikowano

Ile razy bedzie walkowane jedno i to samo?

Nie polecam.. ;/

Opublikowano

No Kamilku nie spodziewałem się xD

Kamil jest jedynie sponsorem :)

Ile razy bedzie walkowane jedno i to samo?

Nie polecam.. ;/

To nie jest walkowanie tego samego :)

Inne podejście, inne rozwiązanie :-) 

Całkowicie nowa gra która jest przyjemnością. Gdyż tworzymy ją wraz z graczami, od początku bety - każda propozycja gracza była akceptowana, każda zmiana. 

Serwer tworzony nie jest dla nas ... serwer tworzymy dla graczy, którzy będą na nim przesiadywać.

Chcielbyśmy aby serwer postał trochę dłużej, co zmusza nas do ciągłej reklamy i promowania serwera - co też na okrągło robimy :)

Chcemy utrzymać stałą liczbę graczy oraz zachowiać większość graczy ze startu :) po przez naszą aktywność, częste kontakty z graczami oraz wiele innych ciekawych rozwiązań. Aby gracz wiedział, że w każdej chwili może na nasz liczyć ! :)

Tak ohydnego serwera ze świecą szukać..

Każdy ma swój gust :-) 

Szkoda, że akurat nie udało nam się wpasować w twoje trendy :)

9H6xQYc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...