Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ustawienia DPI

OMG123456

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie, posiadam myszkę, na której znajdują się klawiszę do zmiany DPI.

Czy jest możliwość, aby w CS:GO była wartość stała, niechcący kliknę i nie mogę już celować..

Proszę o pomoc,

z góry dziękuję! :)

Opublikowano

Ale w czym masz problem? Kliknij jeszcze raz na przycisk DPI, a wartość powróci do normalnego poziomu.

Chodzi ci o wyłączenie działania przycisku DPI? Pobierz sterownik do myszki i tam kombinuj.

Opublikowano

Mam rivala 300 fade, czyli mam cały program od tego , chcę mieć stałą wartość w csie niezależnie od ustawień myszki, tyle :)

Mam taką samą xD ustaw sobie tutaj na takie same wartości to najprostsze rozwiązanie

203011470323371216092.jpeg

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Mam rivala 300 fade, czyli mam cały program od tego , chcę mieć stałą wartość w csie niezależnie od ustawień myszki, tyle :)

Mam taką samą xD ustaw sobie tutaj na takie same wartości to najprostsze rozwiązanie

203011470323371216092.jpeg

Okej, to chyba najlepszy pomysł. Inna sprawa, znasz jakieś "na rzut oka" niewidoczne opcje? Jakieś podświetlanie, etc? Ciekawostki jakieś? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...