Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z odtwarzaniem filmów z YT

LogiTechu

Pytanie

Opublikowano

post-869903-0-25836800-1470320271_thumb.png

Wystąpił Błąd. Spróbuj jeszcze raz póżniej (Indefikator Odtwarzania : (cyferki itd.)

Usuwałem przeglądarki , czyściłem pozostałości po odinstlowaniu w rejestrze    NIC...  

Nie mogę oglądnąć żadnego filmiku na YT ,  a  np.  z    cda.pl  moge.....

Czy da sie to jakoś naprawić ????

@  Używałem Programu   Revo Uninstaller Pro  3.1.6  

Instalowałem FireFoxa  też nie działa ...

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyłącz dodatki do przeglądarki i antywirusa lub  zainstaluj wtyczke "YouTube Center" do przeglądarki wyłączająca ową funkcję. Do pobrania na stronie: github.com, gdzie należy kliknąć w link “Mirror: Dropbox” przy nazwie używanej przez siebie przeglądarki. Po kliknięciu pobrane rozszerzenie trafia na twój komputer w postaci pliku .crx. Aby je dodać do przeglądarki wystarczy otworzyć w nowej karcie spis zainstalowanych rozszerzeń, włączyć tryb programisty (instalowanie dodatków z pliku) i zaznaczyć ściągnięty uprzednio plik. Po instalacji i pierwszym wejściu na serwis YouTube użytkownik zostaje przeniesiony do panelu Ustawień YouTube Center. Rozszerzenie zawiera mnóstwo opcji ale nas interesuje zakładka “Odtwarzacz”, tam ptaszek przy “Odtwarzanie Dash” ma być odznaczony. Rozszerzenie dostępne jest w języku polskim. Problem buforowania filmów zostaje rozwiązany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...