Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dołączeniem do serwera

ShibooGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z rustem, otóż gdy próbuje dołączyć do jakiegoś serwera obojętnie jakiego mapa ładuje się do końca i pod koniec Ładowania "Done" wyskakuje okienko żebym napisał do developera gry i tworzy mi się folder z plikami txt.. Jak to naprawić? Proszę o pomoc.

Teraz reinstaluje grę może to pomoże. Z góry  dziękuje za wszystkie napisane odpowiedzi!

Opublikowano

Dodam że sprawdzałem spójność plików gry i nic nie pomagało.. Za 15 minut zainstaluje mi się rust to zobaczę czy teraz będzie działać a tak wg muszę odpalać rusta ze steam czy normalnie z pulpitu mogę?

Specjalista
Opublikowano

Do zamknięcia..

Możesz napisać jak rozwiązałeś problem, czy zwykłym reinstalem, czy inaczej, bo to pomoże innym.

Opublikowano

Do zamknięcia..

Możesz napisać jak rozwiązałeś problem, czy zwykłym reinstalem, czy inaczej, bo to pomoże innym.

Problem polegał na tym że mam 4 gb ram, a do gry potrzeba 8 gb ramu.. Dziękuje wszystkim za odpowiedź ! Pozdrawiam! Miłej nocki życzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...