Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 850 zł (+/-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję telefonu do kwoty podanej w temacie. Przede wszystkim używam go do rozmów telefonicznych, messengera oraz robienia zdjęć (zależy mi na dobrej jakości, trybie HDR).

Poprzednio korzystałem z Huawei P8 Lite, spisywał się dobrze, do czasu. Występuje w nich bardzo często wada fabryczna związana z bardzo słabym zasięgiem GPS, nawet w miastach. Pisałem do ich pomocy technicznej nie raczyli nawet odpisać.  Dlatego telefony tej marki odpadają.

Interesuje mnie też możliwość zakupu telefonu na miejscu w mieście Łódź.

Zastanawiam się nad tym: 

http://allegro.pl/xiaomi-redmi-note-3-pro-16gb-3-kolory-szklo-etui-i6372163642.html

Może ktoś się wypowie na temat tego Xiaomi, jaki kolor najlepiej na żywo wygląda i czy te 16 gb będzie ok. Czy też może jak dołożę parę groszy do ceny tego telefonu ( kosztuje 780) to będzie lepsza specyfikacja.

Widziałem jest teraz promocja na Samsunga bodajże J5.

Ps.

Nie interesują mnie też Motorole, ponieważ według mnie bardzo słabo wyglądają.

Opublikowano

Ja bym Ci polecał Iphone 5, znajdziesz jeszcze do tej ceny ;P

i co mu po tym ajfonie? Za rok juz będzie syfem, bo japko: "wypuścimy se aktualizacje i niech k***y kupuja nowe ajfony". Nie polecaj gówna.

W tej cenie znajdziesz Xiaomi Redmi Note 3 pro w wersji 32gb, który sprawdzi się o niebo lepiej, niż ip5. (przykładowo, dłuższy czas wsparcia aktualizacjami, dłuższy czas trzymania na baterii).

#teams4bal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...