Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy po miesiącu przerwy forma mi spadnie?

Respire.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z góry chciałbym przeprosic za błędy ort. Piszę na telefonie. Generalnie moja najdłuższa przerwa od cs to ok. 10 dni, po czym kończyło sie lekkim spadkiem formy, teraz będę czekał za komputerem do konca sierpnia. Uszkodzony jest dysk twardy, a za bardzo na to wpływu nie mam, bo facet jeszcze wydarł sie na mnie, że na niego naciskam, bo chce kompa za "wczesnie". Dlatego poczekam, nigdy takiej przewy nie mialem i boje sie, ze po powrocie spadne z rangi. Jak myslicie ta przerwa wyjdzie mi na dobrze z formą, czy nie za bardzo ? Zastanawiam sie nad kupieniem drugiego komputera, ale to raczej sie nie oplaca. Piszcie co sądzicie o tej przerwie i co mogę robić, by forma mi nie spadla w duzym stopniu.

Opublikowano

Wszystkie te "spadki przez przerwę" to jedna wielka wymówka i bujda.. Przecież nie zapominasz jak się celuje i gra. Nic ci się nie stanie chyba, że sobie wmówisz.

To tylko wymówka słabych graczy. Raz np. udało im się tydzień grać dobrze i myślą, że to ich forma i ciągle piszą "no, formy nie ma, długo nie grałem" itd itd A prawda taka, że nigdy tej "formy" nie mieli.

Ja jakoś nigdy nie miałem czegoś takiego jak "spadek formy", a moja najdłuższa przerwa to 4 miesiące od CS (zero, nawet DM). Wróciłem i w pierwszym meczu wjebałem 34 fragi.

Zresztą k***a.. czym się przejmujesz? Jakąś rangą? Graj na faceit albo esea. To jest gra koleś..

Opublikowano

No masz racje, lecz mam już tego Lem'a i chcialbym wbic globala dla satysfakcji. Jedyny powod spadku formy to rzeczywiscie wmawianie sobie, lecz po tej dluzszej przerwie z pamiecią miesniową moze byc maly problem. Dzieki za odpowiedz.

Opublikowano

Rob pompki, przysiady, przebieraj palcami serie 3x12, a tak serio mpcuzy plz.. 

Odpowiedz:

Jesli ogarniales te gre to po dniu gry bedzie wszystko jak dawniej, dales kompa debilowi, skoro tak mowi, a tylko dysk jest zepsuty. (co za robota..)

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Nic ci nie będzie wakacje są odpocznij. Jak już wrócisz pograj dmy dużo, aim mapy itp. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...