Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po aktualizacji muszę grać na low zamiast na high

Xionek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Ostatnio kupiłem sobie "Rust'a" i chodziło dobrze na najwyższych. Teraz po tych nowych aktualizacjach tnie mi się jak emo w kiblu nawet na najniższych ustawieniach. Dodam, że format pc nic nie pomógł :(. Proszę o pomoc! Z góry dzięki :)

Opublikowano

Witam! Ostatnio kupiłem sobie "Rust'a" i chodziło dobrze na najwyższych. Teraz po tych nowych aktualizacjach tnie mi się jak emo w kiblu nawet na najniższych ustawieniach. Dodam, że format pc nic nie pomógł :(. Proszę o pomoc! Z góry dzięki :)

Odpal na "Graj Rust".

3901014720765371511224.jpeg

Opublikowano

Odpal na "Graj Rust".

Nadal laguje :(

Specjalista
Opublikowano

Spróbuj odpalić, ostatnio też grałem na  "Graj Rust", było ok, nagle wchodzę 11-15fps, to samo na directx 12, ale uruchamiając przez directx 9, mogłem normalnie grać, jedynym minusem było to, że jak chciałeś zobaczyć swoją postać, to była zbugowana tak samo jak losowe kamienie. Oczywiście problem z dnia na dzień, sam się rozwiązał, ale dobrze jest odinstalować i pobrać ponownie, często pomaga taki zabieg przy tej grze, a jak nie, to już trzeba czekac, do next patcha.

Opublikowano

Spróbuj odpalić, ostatnio też grałem na  "Graj Rust", było ok, nagle wchodzę 11-15fps, to samo na directx 12, ale uruchamiając przez directx 9, mogłem normalnie grać, jedynym minusem było to, że jak chciałeś zobaczyć swoją postać, to była zbugowana tak samo jak losowe kamienie. Oczywiście problem z dnia na dzień, sam się rozwiązał, ale dobrze jest odinstalować i pobrać ponownie, często pomaga taki zabieg przy tej grze, a jak nie, to już trzeba czekac, do next patcha.

Na wszystkich directx'ach chodzi tak samo :( 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...