Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką oferte z pakietem internetowym wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym porady w temacie ofert od operatorów bym miał np. co miesiąc te 30 pln i ileś GB internetu.

Wszędzie gdzie patrzyłem to oferty są średnie albo nawet beznadziejne i do tego małym druczkiem "w przypadku gdy cały abonament przeznaczony zostanie na internet"....

Bardzo zachęcające...

Telefon mam LG G3 więc nie chcę ofert z telefonem tylko sam internet. Nie zależy mi także na darmowych sms i rozmowach.

Orientuje się ktoś w ofertach lub sam ma umowę np. w orange czy coś?

W orange za 50 pln oferują mi 6gb internetu, darmowe rozmowy i smsy... 2 ostatnie rzeczy mnie mało interesują, a oczywiście nasz klient nasz pan więc nie ma opcji by wybrać coś lepszego z internetem. To jakaś kpina 50 pln za 6gb internetu...

Za każdą pomoc +

Opublikowano

Idź do salonu i sobie sam spytaj/negocjuj ceny, przy okazji sprawdzisz zasięg w miejscu gdzie mieszkasz i będziesz używał. 

Każda sieć ma oferty na stronie, jak cię niestety nie stać na sekretarza co przeglądnie oferty za Ciebie to musisz się pofatygować i ZOBACZYĆ na stronie  jakie są oferty dla pakietu co masz/będziesz miał kupiony.

Oferty dostosowane są do abonamentu czy pakietu jaki posiadasz a skoro nie interesują cię rozmowy i smsm kup tylko sam pakiet internetowy. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

@UP

...Przecież pisałem, że pisze tam małym druczkiem "POD WARUNKIEM, ŻE PRZEZNACZYMY CAŁY HAJS NA INTERNET".... Byłem w orange i tak jak pisałem wyżej.. syf syf syf... nie mieszkam na wsi, jestem w zasięgu lte itd. bla bla...

Na stronach przesiedziałem chyba z 2h i za luja nie rozpracuje ich prawniczej gadki... kłamstwo za kłamstwem... w jednym miejscu co innego mi mówili.. w drugim również co innego, a na stronie coś jeszcze innego... niezbyt mi pomogłeś... jak nie chcesz pomóc to nie zaśmiecaj mi chociaż tematu bo widzę, że już od dawna lubisz przywalić tekstem "idź i sobie sprawdź"....

Opublikowano

To czego ty chcesz? Żeby ktoś za ciebie przeczytał umowy i jeszcze wyszukał najbardziej odpowiedni pakiet z internetem ?

Jak widać obeznany jesteś lepiej i nikt nic nowego nie znajdzie bo informacje dostaniesz takie same jakie już dostałeś w salonie, chcesz internet to płać, chcesz więcej to płać więcej bo inaczej się nie da. 

Najpierw piszesz że nie potrzebujesz dzwonienia i smsm a potem sie żalisz że całość ma iść na internet bo tak pisze małym druczkiem, przecież tak sam chcesz tylko nternet. 

Masz AERO2 to załatw sobie kartę bo tylko do grudnia jest darmowy w 100% albo szukaj u innych ale nie licz że dostaniesz lepsze oferty poza zwykłym abonamentem dokupując do niego  pakiet internetowy zawsze wychodzi najtaniej. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...