Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MTA - istnieje jakiś działający HACK?

Czop123321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisz pw wieczorem gdy wroce z pracy, mam na lapku

5597614610945701113729.jpeg

hit-games.eu Portal o grach mmo i nie tylko

Opublikowano

Tutaj niby coś jest i ciągle undetected.

xyz

Chłopie, nie wciskaj tego s**tu.

Po pierwsze, to nawet to nie jest hack tylko popisany temat fake acc i tyle.

Skąd wiem? Wejdź sobie w link do jego zakupu, następnie przeczytaj regulamin + opinie.

No ale jeśli ktoś chce stracić kase to proszę bardzo :)

---

Co do samego hacka do MTA.

Aktualnie jedyny działający to Galaretka by mutek i jest oczywiście banalny do wykrycia i zablokowania jeśli ktoś potrafi pomyśleć co i jak :) 

Choć śmiało możesz kupić galaretke i cisnąć na niej, zostawia oczywiście ślady po sobie, choć wątpię iż będziesz grał dłużej niż 1mies na serwerze, gdzie walisz na galaretce ale jeśli już jesteśmy przy tym temacie to polecam Ci fragujemy serwer :)

Banalne zabezpieczenia, galaretka wchodzić jak rozpalony nóż w masełko. Żadnych problemów z wykorzystywaniem eventów etc...

--

Reasumując, na tą chwile istnieje tylko JEDEN JEDYNY hack do MTA który się zwie Galaretka by Mutek.

Inne ścierwa które są reklamowane to s**t, s**t za który zapłacicie i nawet go nie otrzymacie (mowa o w.w linku do hacka).

Opublikowano

Tutaj niby coś jest i ciągle undetected.

xyz

Chłopie, nie wciskaj tego s**tu.

Po pierwsze, to nawet to nie jest hack tylko popisany temat fake acc i tyle.

Skąd wiem? Wejdź sobie w link do jego zakupu, następnie przeczytaj regulamin + opinie.

No ale jeśli ktoś chce stracić kase to proszę bardzo :)

---

Co do samego hacka do MTA.

Aktualnie jedyny działający to Galaretka by mutek i jest oczywiście banalny do wykrycia i zablokowania jeśli ktoś potrafi pomyśleć co i jak :)

Choć śmiało możesz kupić galaretke i cisnąć na niej, zostawia oczywiście ślady po sobie, choć wątpię iż będziesz grał dłużej niż 1mies na serwerze, gdzie walisz na galaretce ale jeśli już jesteśmy przy tym temacie to polecam Ci fragujemy serwer :)

Banalne zabezpieczenia, galaretka wchodzić jak rozpalony nóż w masełko. Żadnych problemów z wykorzystywaniem eventów etc...

--

Reasumując, na tą chwile istnieje tylko JEDEN JEDYNY hack do MTA który się zwie Galaretka by Mutek.

Inne ścierwa które są reklamowane to s**t, s**t za który zapłacicie i nawet go nie otrzymacie (mowa o w.w linku do hacka).

No tak ale galaretka też jest platna niestety

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Szczerze to Ci powiem tak jako iż jestem właścicielem z dużym stażem.

Darmowe cheaty znalazł byś i działały by Ci spokojnie lecz na serwerach które nie są zabezpieczone AC (Anti-Cheat) podstawowy skrypt serwerów MTA.

Jeżeli chce już grać na odpałach i mieć jakieś funkcje które Ci umożliwią łatwiejszą grę to zainwestuj te 10$ w galaretke.

Wejdziesz z nią na praktycznie większość serwerów, ponieważ ledwo który matoł potrafi zablokować taką zabawkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...