Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] SoloQ Top/Jungla

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Szukam postaci, głównie solo q, czasem jakieś duo z kumplem. Interesuję mnie tylko jungla i top, ponieważ na mida mam już sporo postaci. Nie sugerujcie się postaciami w tzw. ''mecie'' i tymi, które mają wysokie ban ratio, tylko silnymi pickami, którymi można zmienić wynik meczu. 

Cena to 4800 ip

Opublikowano

A rozważałeś coś tańszego? Jeżeli tak, to w pełni polecam Amumu ze względu na tankowatość, % DMG i aoe sneara, który pozwala zmienić losy team fightu. Jednak jeśli nie, to wybierz Volibeara, który zadaje ogromne obrażenia, a zarazem tankuje ich jeszcze więcej - oczywiście, oba te champy kierują się głównie w stronę jungli.

Opublikowano

Darius na topa to dobry pick zwlaszcza na low elo gdzie nie potrafiá przezyc lini bez feedowania, spory potencjał do snowballowania, w zaleznosci od buildu mozna nim tankować oraz niszczyć przeciwników. Ale jeśli szukasz czegoś innego to polecam Irelie. True dmg z W, cc z E, duzo dashy z q jesli zostanie to wykorzystane z rozmysłem, bardzo duzo heala z ulta, ogolnie postać którą warto nauczyc sie grac ponieważ w late jest bestią, w early może nie aż tak ale da sie spokojnie wytrzymać większosc matchupiow, nawet jesli nie wygrac. Na dzunglę polecam Lee Sina głownie ze względu na jego elastycznosc względem teamcompów, chodzi oto że poradzi sobie i uzupełni luke w schemacie, jesli brakue tanka to mozna grac nim pod tanka, a jesli nie to mozna grac full dmg, w obu sytuacjach sie sprawdza. 

Opublikowano

Kha na jungle będzie imo lepszy od Rengara. Na low ELO na topa to nawet garen to dobry, a tak to wleć olafa czy jakiegoś golema i tyle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...