Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Istnieje coś w stylu mk jogo ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można spodziewać się bana? :P

Jeśli level większy niż 20, to z pewnością tak. :)

???? 

Dlaczego tak twierdzisz ?

Rito pisało że będą bany za programy ułatwiające rozgrywkę ;-; MkJogo miało timery i głownie to przez nie były bany ( funkcja nie musiała być użyta w grze żeby dostać bana, wystarczy że program ją ma :/)

Ten program jeśli nie ma żadnej funkcji poza skinami to nie jest karany banem 

Opublikowano

@Wielki Posejdon

Rito zapowiadało, że każde dodatkowe oprogramowanie skończy się banem :p

aaaa ja znam ten program, jakiś msc temu próbnie grałem na 2 koncie włączając te skiny i po tygodniu przyszedł perm za "dodatkowe oprogramowanie" czy jakoś tak :P 

Opublikowano

@Wielki Posejdon

aaaa ja znam ten program, jakiś msc temu próbnie grałem na 2 koncie włączając te skiny i po tygodniu przyszedł perm za "dodatkowe oprogramowanie" czy jakoś tak :P 

c***a k***a polecam to http://skinpreview.com/

qxw0er.jpg

Opublikowano

@Wielki Posejdon

Używałem go przez jakiś czas i polecam, nie mam bana ani na tym koncie ani na żadnym innym ;)

Opublikowano

@Wielki Posejdon

Używałem go przez jakiś czas i polecam, nie mam bana ani na tym koncie ani na żadnym innym ;)

Bo to tylko kwestia czasu ;)

Opublikowano

Niektóre programy Riot podaje, że wolno ich używać. Jeżeli niema żadnej informacji o tym (a nic nie mówili o programach do skinów) to jest możliwość wyłapania bana.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Niektóre programy Riot podaje, że wolno ich używać. Jeżeli niema żadnej informacji o tym (a nic nie mówili o programach do skinów) to jest możliwość wyłapania bana.

a gdzie podawali programy?

qxw0er.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...