Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nox - granie na komputerze oraz używanie Fake GPSa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, udało mi się nagrać 2 filmiki,  jeden pokazuje jak grać na PC w Pokemon GO, a drugi jak korzystać z tego programu by nie dostać soft bana :) Zapraszam do oglądania i oceniania. W razie jakichkolwiek pytań, proszę śmiało pisać.

Opublikowano

@Pytles też tak myślę, dzięki za komentarz, jeśli chodzi o jakiekolwiek pytania - możecie smiało pisać, własnie ruszam z różnymi filmikami na YT, poradnikami etc. Jeśli komuś się coś nie podoba, zauważa co można poprawić także możecie pisać. 

Opublikowano

@Pytles też tak myślę, dzięki za komentarz, jeśli chodzi o jakiekolwiek pytania - możecie smiało pisać, własnie ruszam z różnymi filmikami na YT, poradnikami etc. Jeśli komuś się coś nie podoba, zauważa co można poprawić także możecie pisać. 

No to zapytam ciut z innej beczki.

Co mam zrobić gdy nie mogę odpalić NOXa na więcej niż jednym rdzeniu? Wiem już że chodzi o wspieranie VR ale coś nie mogę przekombinować by to wsparcie odpalić

Opublikowano

No to zapytam ciut z innej beczki.

Co mam zrobić gdy nie mogę odpalić NOXa na więcej niż jednym rdzeniu? Wiem już że chodzi o wspieranie VR ale coś nie mogę przekombinować by to wsparcie odpalić

To wsparcie odpalasz w biosie na 100% masz taka opcje virtualization technology

Opublikowano

To wsparcie odpalasz w biosie na 100% masz taka opcje virtualization technology

No zgadza się że mam bo jest nawet odpalona :)

A ilość rdzeni i ramu nadal bez zmian (nawet ustawiając to przy uprawnieniach admina)

Opublikowano

A jeśli na przykład przeniosę się do Sydney przejdę się parę ulic i jak znajdę tego pokemona co trzeba to jak ustawie moją lokalizacje i złapę pokemona to softa nie powinno być ?

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

A jeśli na przykład przeniosę się do Sydney przejdę się parę ulic i jak znajdę tego pokemona co trzeba to jak ustawie moją lokalizacje i złapę pokemona to softa nie powinno być ?

Dokładnie tak, z tego co zauważyłem i widziałem to, samo chodzenie a potem powrót do lokalizacji nie daje nam soft bana :) 

Opublikowano

Wszystko fajnie tylko strasznie irytującą manierę masz przy mówieniu linków, a mianowicie czytasz je niby po angielsku ale niekoniecznie - no i po co? Cały "poradnik" masz po polsku, a chcesz pokazać z siebie światowego człowieka czytając "apeka pjur dat kom"... aż uszy bolą. 

368216.png

Opublikowano

Z tego co się orientuję to już mamy chyba poradnik w tym dziale jak używać Nox'a (?)

Mamy, aczkolwiek ten jest zrobiony elegancko, czysto i może zostać. Co do filmików to całkiem spoko, propsuję. Korzystałem z Noxa dopóki nie znalazłem Pokebuddy. Nox strasznie mi laguje, mimo włączonego VR. Masz może na to rozwiązanie?

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...