Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję sponsora na nowy projekt serwer'a EASY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Mam na imię Dominik wraz z kolegą Amadeuszem chcemy stworzyć nowy serwer dla graczy metin2 [mamy ze sobą dobry kontakt bo mieszkamy obok siebie :) ] więc możemy na bieżąco ogarniać wszystkie sprawy.

Coś o serwerze:
Max 250 lvl,
EASY,
Nie wyłączamy żadnych opcji z metina PL (tj. wędkarstwo , górnictwo itd...),

Sety dla postaci są do 190 lvla, później każda profesja ma inne eq.,

Własnego autorstwa eventy,konkursy i questy,
Nowe mapy,
Wierzchowce,kostiumy itd.. dostępne na serwerze jak i w IS.

Nie będę pisał więcej na temat serwera,ponieważ nie chce aby wszystko wychodziło na jaw. Po spisaniu umowy mogę udostępnić projekt dla sponsora.

Posiadamy:

Dwóch właścicieli 17 i 18 lat,
Technik 18 lat,

Informatyków (z zawodu) , którzy zajmą się stroną i forum więc płacimy tylko za serwery,

Własnego autorstwa projekt ukończony w ok 90%,

Serwer TeamSpeak oraz osoby odpowiedzialne za ten serwer.

Potrzebujemy:
Sponsora,który zasponsoruje serwer. (niewielki wkład finansowy - więcej na pw)

Od sponsora oczekujemy:

spisania umowy z nim (jeżeli posiada PEŁNĄ ZDOLNOŚĆ DO CZYNNOŚCI PRAWNYCH

czyli ma ukończone 18 lat). W przypadku jeżeli jest osobą, która ma OGRANICZONĄ ZDOLNOŚĆ DO CZYNNOŚCI PRAWNYCH wymagamy zgody rodzica,

Kontaktu tj. (tel. i ważne konto facebook) oraz skanu dowodu osobistego/legitymacji szkolnej (bez osobistych kodów)

Oferujemy:
% z IS (oczywiście w tej chwili nie jestem nawet w stanie wymyślić kwoty jaka by to była,ponieważ jest to uzależnione od aktywności serwera. Myślę jednak,że się dogadamy :),

Rolę na serwerze z wyjątkiem roli właściciela serwera.

Na serwerze nie zostaną na start wprowadzone wszystkie rzeczy,które byśmy chcieli,ponieważ chcemy aby serwer z upływem czasu otrzymywał coraz to nowsze aktualizację.

KONTAKT:

PW NA MPCFORUM

E-CRAFT ---->

http://www.mpcforum....fera3-typy-gry/ <---- E-CRAFT

mca.png

Opublikowano
spisania umowy z nim (jeżeli posiada PEŁNĄ ZDOLNOŚĆ DO CZYNNOŚCI PRAWNYCH
czyli ma ukończone 18 lat). W przypadku jeżeli jest osobą, która ma OGRANICZONĄ ZDOLNOŚĆ DO CZYNNOŚCI PRAWNYCH wymagamy zgody rodzica,
Kontaktu tj. (tel. i ważne konto facebook) oraz skanu dowodu osobistego/legitymacji szkolnej (bez osobistych kodów)

Nie dość że jesteście młodymi szczylami to jeszcze nie macie całego składu "+18" jak to ująłeś :D

Informatyków (z zawodu) 

Nie możecie mieć jeszcze zawodu skoro macie po 18,17 lat .

sygna.png

Opublikowano

Skan dowodu xD Numer buta też chcecie?

Informatyków (z zawodu) , którzy zajmą się stroną i forum więc płacimy tylko za serwery,

Macie 17-18 lat, ci informatycy to pewnie po kursie HTML'a?

Nie chcę was urazić, ale żaden sponsor nie będzie chciał z wami współpracy. Udostępniacie tej osobie serwer dopiero po spisaniu umowy, chociaż w temacie opisaliście serwer jako zwykły gotowiec z kilkoma "nowymi" systemami. No pls, niby projekt skończony w 90%, a nie podaliście nawet 1 systemu, żadnych SS'ów, czy ten serwer istnieje.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...