Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DayZ] Age of Epidemy DayZ [AoE-DayZ.PL | POLAND/EUROPE]

Zubek1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png
Jeśli wszedłeś w prezentację, to oznacza, że szukasz
godnego serwera Mta DayZ.
Bardzo dobrze trafiłeś !
Znalazłeś serwer którego szukałeś !

o-nas.png
AoE-DayZ, reaktywacja serwera GooDDayZ
serwera który był postrachem konkurencji
zmartwychwstał !

Serwer powstał od graczy dla graczy, grono administracji składa się
z osób pełnoletnich jak i z dużym stażem Mta DayZ jak i Arma 2 DayZ.
Jako nieliczni dbamy i wysłuchujemy graczy całodobowo.

Serwer nie jest jakimś gotowym gamemod'em którego można znaleźć na portugalskich forach.
Jest to reaktywacja serwera z roku 2014/2015, reasumując Old School.
Decyzja taka została podjęta ze względu iż gracze tęsknili za serwerem dawnych lat.

Mniejsza o tym,przeczytaj co czeka Cie na serwerze !

- system przebrań, swą postać możesz udziać w 1 z 6 nowych ubrań
- autorski system Anty-Galaret, graj bez obaw przed cheaterami !
- nowe wyspy których nie spotkasz na innych serwerach !
- nowe pojazdy typu Sandking, Blade
- standardowa ilość broni, jak wyżej wspomniałem, jest to serwer OldSchool
- zapis namiotów/pojazdów do bazy danych SQL, dzięki czemu nie odczujesz lagów
I wiele więcej, choć tego musisz dowiedzieć się sam !

Idąc tym tropem, wkrótce będą ukazywać się aktualizację, w tym:
- kamizelki
- miny
- kolczatki
- ubrania pancerne
Choć jak gracze sami tego chcieli, na serwerze nie znajdziesz nowości z gotowców 2016 typu milion broni etc...

Oczywiście, czytanie czytaniem, ale trzeba zaspokoić i oczy !
area.png
lotniskowiec.png
staty.png
wyspa.png

team.png

dane-serwera.png
Nazwa: Age of Epidemy DayZ [AoE-DayZ.PL | POLAND/EUROPE]
Typ: DayZ
Sloty: 45
Adres IP: 178.33.54.30:20408

Strona główna: Aoe-DayZ.pl
Forum: Aoe-DayZ.pl/board
Fanpage: facebook.com/Zub3k

Opublikowano

//Szybka aktualizacja z dnia 5-08-2016

Zwiększono loot na całej mapie

Poprawiono system baz

//Szybka aktualizacja z dnia 6-08-2016

Została dodana komenda /gps która umożliwia ustawienie częstotliwości jaką posiadają inni gracze dzięki czemu widzimy ich na GPS.

Sposób użycia: /gps 55

55 - częstotliwość (maksymalna 9999, 0 wyłącza gps)

Opublikowano

Wbiłem wczoraj i był całkowicie inny GM, dzisiaj wbiłem i jest również inny, dlaczego nastąpiła taka zmiana ?

Na tamtym serwer wyróżniał się od innych polskich serwerów, a teraz w sumie to nie mam pojęcia czy ma coś ciekawego, może mógłbyś mnie oświecić, bo myślałem, że będzie jakiś polski dobry serwer :D

PS: Gdzieś już widziałem te celowniki ^^

Opublikowano

Wbiłem wczoraj i był całkowicie inny GM, dzisiaj wbiłem i jest również inny, dlaczego nastąpiła taka zmiana ?

Na tamtym serwer wyróżniał się od innych polskich serwerów, a teraz w sumie to nie mam pojęcia czy ma coś ciekawego, może mógłbyś mnie oświecić, bo myślałem, że będzie jakiś polski dobry serwer :D

PS: Gdzieś już widziałem te celowniki %5E%5E.png

Tak, dzisiaj rano o 8:00 była renowacja serwera która polegała na wgraniu starego dobrego GooDDayZ GameMode.

Oczywiście, na początku był gamemode jak mogłeś wyżej zauważyć lecz graczom nie przypadł do gustu, stwierdzili iż chcieliby serwer OldSchool, bez miliona broni etc...

Oczywiście, nie spoczywam na laurach i będą aktualizacje z dodatkami które nie zniszczą serwera typu OldSchool.

Co do celownika, był on używany już w 2015 na moim serwerze więc niema tutaj mowy o kopii z jakiegoś serwera :)

Opublikowano

#Aktualizacja 11-08-2016

- Zoptymalizowano pracę zapisu pojazdów/namiotów

- Dodano airdrop

- Poprawiono kilka błędów związanych z GM

Opublikowano

PS: Gdzieś już widziałem te celowniki %5E%5E.png

Tak, dzisiaj rano o 8:00 była renowacja serwera która polegała na wgraniu starego dobrego GooDDayZ GameMode.

Oczywiście, na początku był gamemode jak mogłeś wyżej zauważyć lecz graczom nie przypadł do gustu, stwierdzili iż chcieliby serwer OldSchool, bez miliona broni etc...

Oczywiście, nie spoczywam na laurach i będą aktualizacje z dodatkami które nie zniszczą serwera typu OldSchool.

Co do celownika, był on używany już w 2015 na moim serwerze więc niema tutaj mowy o kopii z jakiegoś serwera :)

Warto wiedzieć.

Co do celownika ten zielony celownik był już na DayZ:U od 2k13, no ale nie będę się przecież o to kłócić.

Jeżeli chodzi o tamten GM, chodziło mi o to, że o wiele więcej różniło się od pewnego serwera na F*, ale nie ma co porównywać ich serwera do twojego, pamiętam jedynie tyle, że swoją przygodę na MTA DayZ, zacząłem właśnie na GooDDayZ, i tyle z tego pamiętam.

Jeszcze ciekawi mnie kwestia airdropu, to organizuje jakiś admin, czy jest automatycznie x dnia?

Opublikowano

Wygląda obiecująco, właśnie czegoś takiego szukam.

Świetnie, choć cały czas szukam youtubera który nagrywa MTA więc serwer jakoś nie zaskakuje liczebnością graczy.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...