Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Nox ( Pokemon Go )

eSFlop2K16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam taki mały problem z Pokemon Go grając na komputerze przez program Nox. Gdy zaloguję się z chęcią gry na tablecie z zamiarem złapania pokemona po każdym użyciu programu Nox kilka pokemonów średnio 10-15 ucieka mi zawsze nie ważne ile by miały CP i w tym czasie dopóki nie złapie pokemona nie działają mi PokeStopy oraz Gymy w których wyskakuje Error. Wie ktoś o co może chodzić ?

Opublikowano

Masz softbana kolega wyżej dokładnie Ci nie wyjaśnił jak to zdjąć więc podejdź do Pokestop, następnie zakręć kołem i wyjdź i tak powtarzaj z 40 razy.

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

#cziter20 czy jeśli wykonam te czynność opisaną przez ciebie, więcej razy się to nie powtórzy ?

Softban się powtórzy za każdym razem, gdy będziesz się teleportował na większa odległość.

Opublikowano

A tak jeszcze z ciekawości, czy kiedyś mogę za używanie Nox'a dostać perm bana ?

======================================================================

A i tak po za tematem wie ktoś gdzie znajdę dużo Dratini bardzo bym był wdzięczny :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...