Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Morele vs X-Kom

Drenek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar kupić w końcu słuchawki HyperX Cloud I i nie wiem w którym sklepie będzie najlepiej kupić?

Morele czy X-kom

1149730ee7ddaf7UVMV7ZB.gif

Opublikowano

Zamawiałem na morelach dwie rzeczy i oprócz tego, że wziąłem dostawę w wieczorem, to kurier już dzwonił o godzinie 12 w dzień, gdy nie było mnie w domu. Co do x-kom, to sam zamawiał będę, więc nie wiem, ale zobacz mój temat, są tam opinie :) 

Opublikowano

Oba sklepy bardzo dobre, ceny tych słuchawek są identyczne, to nie ma większego znaczenia gdzie weźmiesz. Dostaniesz ten sam produkt, w tym samym czasie, za tą samą cenę. 

Zamawiałem na morelach dwie rzeczy i oprócz tego, że wziąłem dostawę w wieczorem, to kurier już dzwonił o godzinie 12 w dzień, gdy nie było mnie w domu. Co do x-kom, to sam zamawiał będę, więc nie wiem. 

Akurat to raczej kwestia kuriera niżeli sklepu, chyba, że coś źle przekazali, w co wątpię. 

Opublikowano

Akurat to raczej kwestia kuriera niżeli sklepu, chyba, że coś źle przekazali, w co wątpię. 

Też myślę, że kuriera, bo akurat był w mieście ( jak mi mówił) i może chciał rozdać wszystko od razu ;)

Opublikowano

Osobiście nie polecam morele. Słaby kontakt i sami nie wiedzą z czego żyją. Musiałem wymieniać osoby na infolinii żeby trafić na kogoś ogarniętego. Może to ja jestem never lucky, nie wiem. Z x-kom nie kupowałem więc się nie wypowiem. 

?????

Opublikowano

Szczerze obojetnie, akurat tu i tu kosztuja 300zl bez zlotowki, morele dobrze pakuja paczki, nie mozna wierzyc we wszystko, a tez rozne akcje sie zdarzaja, morele to bardziej hurtownia w moim mniemaniu niz sklep. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Nie miałem styczności z X-kom, ale nieraz zamawiałem na morele. Wszystko dochodzi, ale czasami wychodzi niezły cyrk z kurierami. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...