Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę uruchomić gry

diilmaach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko, włączam wr'a, odpala się okienko logowania od nexona, włączam game start, pokazuje się czarny ekran jakby się gra odpalała i nagle crashuje z dupy i wyskakuje to okienko z reklamą nexona jak wyłączamy gre.. Pomoże kto?

zrobię póki co reinstalkę ale nie wiem czy to coś da, bo problem jest od dawna.

Opublikowano

Jeżeli mógłbyś to zrób zdjęcie jak to wszystko wygląda. Na pewno to troszkę pomoże w rozwiązaniu problemu. ;)

Opublikowano

Jeżeli mógłbyś to zrób zdjęcie jak to wszystko wygląda. Na pewno to troszkę pomoże w rozwiązaniu problemu. ;)

wiesz co, ciężko mi to uchwycić, bo po prostu nawet nie wyświetli mi się okładka gry tylko od razu czarny ekran i wywala mi te reklame co zawsze po wyłączeniu masz, no nie wiem, wczoraj nie miałem czasu już patchować, teraz zrobię to i się okaże czy problem znikł ;p

Opublikowano

Twoj OS?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Rozumiem. ;) A wspomniałeś o reinstalce. Zrobiłeś ją? Jeżeli tak to jakie są efekty tego? :)

Opublikowano

Twoj OS?

windows 10 lekka krajanka z polskiego forum 64bity

fx6300 4.7ghz

gtx750

8gb

ssd500gb

corsairvs450

fera2 (2 wiatraki 120mm + 2 wiatraki 120 mm na obudowie = temp po 50 w stresie, max 60)

Rozumiem. ;) A wspomniałeś o reinstalce. Zrobiłeś ją? Jeżeli tak to jakie są efekty tego? :)

poszła reinstalka ale to samo było, ustawiłem zgodność i wchodze do gry ale jak tylko mi się załaduje pasek to gra ucieka do pulpitu i nie da się przywrócić obrazu, jedynie wyłączyć... Kiedyś mi działał warrock normalnie, dziwne jakieś. Jak masz pomysł co zrobić z tym minimalizowaniem to byłbym wdzięczny

+ wszystkie jakieś duperele typu frameworki itd mam, bo wcześniej miałem normalnie warrocka i działał, nie grałem długą chwile i od tak teraz z dupy przyszedł problem.

Opublikowano

Ustaw sobie opcję, żebyś WarRocka "uruchamiał jako administrator". To może nie wiele daje, ale to nic.

Spróbuj jak włączasz WarRocka i masz: GAME START to kliknij pod tym CHECK FILES. Rozwiązuje to problemy z WarRockiem, może to akurat pomoże. :)

Opublikowano

@diilmaach

Spróbuj pominąć launcher i updater. Utwórz skrót do warrock.exe, otwórz jego właściwości i w ścieżce dodaj po spacji 0 0. Zapisz zmiany i za jego pomocą, z uprawnieniami administratora, uruchom aplikację gry.

Osobiście mam identyczny problem i tylko w ten sposób udaje mi się włączyć globalnego WR.

Opublikowano

@diilmaach

Spróbuj pominąć launcher i updater. Utwórz skrót do warrock.exe, otwórz jego właściwości i w ścieżce dodaj po spacji 0 0. Zapisz zmiany i za jego pomocą, z uprawnieniami administratora, uruchom aplikację gry.

Osobiście mam identyczny problem i tylko w ten sposób udaje mi się włączyć globalnego WR.

Zi6IAGe.png

o to chodziło? bo mam skrót na pulpicie po instalce, warrock.exe nie mam w folderze, więc chyba o to chodzi :DDD 

nie wiem szczerze jak ominąć launcher i updater, po prostu nigdy takiego problemu nie mam, od 2k10

Opublikowano

o to chodziło? bo mam skrót na pulpicie po instalce, warrock.exe nie mam w folderze, więc chyba o to chodzi :DDD

nie wiem szczerze jak ominąć launcher i updater, po prostu nigdy takiego problemu nie mam, od 2k10

@diilmaach

Nooo... prawie, tylko nie ta apka. :v

system\warrock.exe

pykło, tylko teraz nie wiem jak się logować, bo na launcherze używałem e-maila... ;_; jako globalne i teraz kiszkens xD

Opublikowano

pykło, tylko teraz nie wiem jak się logować, bo na launcherze używałem e-maila... ;_; jako globalne i teraz kiszkens xD

@diilmaach

Powinno dać się zalogować zarówno przy użyciu loginu, jak i adresu e-mail. Tutaj jednak nie jestem pewien. Musisz sprawdzić to na własną rękę.

tak, za pierwszym razem wszedłem, ale komputer mi się automatycznie wyłączył, bo ledwo co kręciłem proca i napięciami się bawiłem, teraz po ponownym uruchomieniu ponownie wypieprza mnie do pulpitu, nawet przy omijaniu launchera..

y0lUt82.png

kurwicy dostane, jak nie da się tego naprawić, to usuwam to w pizdu.

Opublikowano

Widzialem, ze przy ostatnim patchu kilka osob ma problemy z uruchomieniem gry na win 10. Nexon juz o tym wie, wiec moze naprawia niedlugo.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Widzialem, ze przy ostatnim patchu kilka osob ma problemy z uruchomieniem gry na win 10. Nexon juz o tym wie, wiec moze naprawia niedlugo.

grrr, z miesiąc dwa już tak mam, czasem wchodziłem, a częściej wywalało na pulpit, przesiadłem się na nepixa to zapomniałem o globalu, jednakże zrobiłem nowego kompa i chciałem testować jak się gra, a tu dupsko ;_;

dobra, chyba zamknijcie, podziałało raz to od kasmy, pobawie się zgodnością i pomyśle przy wolnej chwili.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...