Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mikrofon

Dygo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam słuchawki z mikrofonem i problem polega na tym, że szumią, można coś z tym zrobić? Słuchawki to Natec Genesis HM67X (usb)

Opublikowano

Kupic normalne sluchawki? xD

szumia, jako dzwiek w muszlach, czy mikrofon? 

Nie dobijaj mnie, mikrofon

Opublikowano

Wyczulony przez uzyszkodnikow, po pierwsze, jesli jest to np na ts, wlacz odszumianie itp, w windowise w menadrzeze urzadzen, dzwiek itp to w mikrofonie zmiejsz jego glosnoc, bedzie dobrze. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Wyczulony przez uzyszkodnikow, po pierwsze, jesli jest to np na ts, wlacz odszumianie itp, w windowise w menadrzeze urzadzen, dzwiek itp to w mikrofonie zmiejsz jego glosnoc, bedzie dobrze. 

Z mikrofonu korzystam nie tylko na ts, głośność nawet jak dam na 1 to słychać szumy.

Opublikowano

Zrobiles to co kazalem? Glosnosc na jeden? W menadrzeze urzadzen, masz dzwiek, tam mikrofon, wylacz boosta decybeli i sprawdz. (ma byc na zero, glosnosc daj na 100% normalnie, chociaz jak jest glosny bez boosta db to mozesz probowac tez to zmniejszyc). 

steam: /awesomeplayer1337

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ogólnie to te słuchawki to klapa, odradzam je wszystkim, żeby je kupować. A co do problemu to ścisz słuchawki i w sterowniku na pierwszej zakładce po prawej stronie musiałbyś oddalić dźwięk i powinno być ok.

Opublikowano

Ogólnie to te słuchawki to klapa, odradzam je wszystkim, żeby je kupować. A co do problemu to ścisz słuchawki i w sterowniku na pierwszej zakładce po prawej stronie musiałbyś oddalić dźwięk i powinno być ok.

Gdzie mam to znaleźć?

Opublikowano

Gdzie mam to znaleźć?

https://scr.hu/d7eppy i w mixerze ustawiasz tak głośność, żeby nie szumiały.

Opublikowano

@

W dalszym ciągu nie wiem jak w to wejść, mógłbyś mi to napisać?

Opublikowano

@

W dalszym ciągu nie wiem jak w to wejść, mógłbyś mi to napisać?

Ściągnąć sterownik i zainstalować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...