Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YouTube

Dygo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie może YouTuberów, którzy czy z kamerą czy z gameplayem czy bez tego komentują rzeczywistość, wypowiadają sie na różne tematy itp. Coś takiego akurat do śniadania. Nie mam na myśli show jak zapytaj beczke. 

Opublikowano

którzy czy z kamerą czy z gameplayem czy bez tego komentują rzeczywistość, wypowiadają sie na różne tematy itp. 

agis, zebo i inne raki... 

Wystarczy wpisać w youtube "vloger" "vloger, który komentuje rzeczywistość" w google "najlepsi vlogerzy" zawsze ktoś się znajdzie.. :makka:

#LenovoLegion Team

Opublikowano

@@Aplay.

Nie chcę raków dlatego właśnie pytam tutaj. Podasz jakiegoś ogarniętego?

Opublikowano

videoprezentacje, a jak do śniadania, to sobie pooglądaj piękne dziewczyny z fejsa

Opublikowano

Znacie może YouTuberów, którzy czy z kamerą czy z gameplayem czy bez tego komentują rzeczywistość, wypowiadają sie na różne tematy itp. Coś takiego akurat do śniadania. Nie mam na myśli show jak zapytaj beczke. 

A to już nie lepiej samemu poczytać jakieś artykuły? Bo ta jak patrzę na rodzimą scenę YT (na szczęście rzadko to robię) to nie ma żadnego kanału, który byłby jako tako obiektywny czy chociażby rzetelny. 

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

@

@@Pitbull_

Może źle wytłumaczyłem, ale nie chodzi mi o to, żeby dowiadywać sie gdzie były zamachy itp. tylko takie zwykłe gadanie na poważnie o czymś czy wygłaszanie swojej opinii o cięciu sie, depresji czy pewności siebie, takie gówienka (to są tylko przykłady), nie chce słuchać jak YouTuber mówi o tym, że te fryzury na bok to geje noszą, faszyści i że on lepiej wie jak powinno sie czesać czy coś i że rurki to są gej-spodnie i on im powie teraz jak sie trzeba ubierać.

Opublikowano

Takich ludzi nie ma za dużo, bo każdy mający swoje zdanie na jakiś poważniejszy temat jest tłamszony przez osoby "po drugiej stronie barykady".

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Takich ludzi nie ma za dużo, bo każdy mający swoje zdanie na jakiś poważniejszy temat jest tłamszony przez osoby "po drugiej stronie barykady".

Właśnie dlatego pytam o takie osoby, nie muszą mieć 13254904 widzów, ale żeby byli.

Opublikowano

Nie ma teraz takich osób na polskiej scenie youtube. U nas znajdziesz samych raków podbijających internet, którzy gadają bzdury. Osobiście do śniadania polecam jakąś fajną książkę, ew. wattpad, fajne opowiadania itp. 

#LenovoLegion Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...