Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek

Gość Mahometa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam już swoje lata ponad 30 na karku i jestem udany jak talala, chce was się zapytać jak mogę znaleźć prace przez internet żeby robić przy biurku, da się czegoś szybko nauczyć i dostać dobrą prace? znudziło mi się robienie na budowie moje biedne rączki więcej nie pociągną i mam już małego lenia w dupie, chciałbym w przyszłości wyprowadzić się z domu i najlepiej przeprowadzić się jak najdalej..

Opublikowano

Ci powiem, że ładnie wiek ci zapierdala, jeszcze niecały miesiąc temu radziłeś się nas co zrobić boś nie zdał w ostatniej klasie technikum... bierz się za naukę, a nie pierdoły na forum wypisujesz...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Ci powiem, że ładnie wiek ci zapierdala, jeszcze niecały miesiąc temu radziłeś się nas co zrobić boś nie zdał w ostatniej klasie technikum... bierz się za naukę, a nie pierdoły na forum wypisujesz...

bo tamten temat to trol

Programowanie, z odpowiednimi kursami, nauczysz się szybko a jak będziesz w tym naprawdę dobry to dostaniesz i dobrą pracę.

za długo trzeba się uczyć, jest coś jeszcze w\żeby takie pół roku i coś umieć porządnie lub w miare

Opublikowano

bo tamten temat to trol

Ty urwa cały jesteś Troll...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Cały temat to trollowanie.

Zresztą w tym wieku nie siedzi sie przed kompem i szuka pracy w której sie zarobi zwłaszcza na forum dla dzieciów. Bez wiedzy i doświadczenia to  żadnej takiej pracy nie znajdziesz, chyba że sexkamerka dla pań w podeszłym wieku. No ale to nie praca przy biurku jakiej szukasz. 

Chyba czas obudzić rodziców bo przy tym jego zapierdalającym wieku ( lata w miesiąc ) chyba jeszcze nie zauważyli że to już nie dziecko u nich mieszka. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...