Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobic strone z quizami?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od razu pisze, ze jestem nowy, wiec prosze o wyrozumialosc. Chcialbym zrobic przykladowa strone z quizami. W tym jest problem, ze nie wiem w jakim jezyku taki skrypt mozna napisac.PHP, C++ czy w czyms innym ? Umiem troche c++, ale dalej nie wiem jak zrobic zeby po wrzuceniu tego skryptu na strone nie mial takiego brzydkiego wygladu, na przyklad jak ustawic zeby pytanie bylo na kolor zielony i na niebieskim tle. Jak to zrobic ? Prosze o pomoc lub podeslanie jakiegos poradnika. Moze jakos w photoshopie ? Przepraszam, jesli cos napisalem zle, lecz jestem zielony w takich sprawach. Dziekuje.

Opublikowano

Kwestie wizualne, czyli FrontEnd jak wspomniał kolega wyżej to HTML/CSS/JS, natomiast co do 'silnika' całego systemu czyli jak to ma działać to masz kilka możliwości, np. PHP czy Java.

Opublikowano

Gdzie najlepiej i jak zrobic skrypt do quizow. Chcialbym zeby bylo cos podobnego do tych co sa na stronie samequizy. Jak to umiescic? Prosze pomoc

Opublikowano

Dlaczego tak się przy tym PHP upieracie? Równie dobrze może napisać serwer w Node.js lub aplikację w Ruby on Rails.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...