Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug z Gymami

karol1gabi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na co dzień używam PokeBuddy i dzięki temu wbiłem 25 lv, dobre pokemony po włączeniu pokemonów na telefonie wszystko jest ok mogę wszystko używać otwierać jajka pokemony itp, pojawia się błąd wtedy gdy próbuje zakręcić pokestopem to kręci się i kręci i nic nie leci po wyjściu jest cały czas niebieski czyli nie użyty i nic mi z niego nie wylatuję. Kolejny błąd jak już wspomniałem w tytule chodzi o Gymy po podejściu pod owego gyma wejścia do niego wybieram pokemona klikam go i ładuje mi się arena pokazuje mi przeciwnika wyskakuje: go! i nagle error na czerwono u góry ekranu ma ktoś jakiś pomysł ?? dodaje zdjęcie do załącznika.

post-728708-0-97348900-1470148222.jpg

Opublikowano

Masz SoftBana, dlatego nic nie leci, pokemony Ci uciekają a w Gymach nie możesz walczyć. Jak usunąć soft bana?

Podejdź do byle jakiego pokestopu, zakręć, wyjdź i powtórz to kilkanaście razy. Działa na 100%.

Ew. włącz NecroBota - wciągu 30 sekund usuwa softa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...