Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Tuner zakupić aby dobrze odbierał kanały ?

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakoże w roku studenckim mieszkam w akademiku tam nie gwarantują nam kanałów czy telewizji więc psotanowiłem sam troche poszukać i zastanawiam się nad wyborem tunerów, mam nadzieje że doradzicie mi który byłby lepszy ponieważ zastanawiam się nad dwoma 

(jeśli nie mogłem podać linków do aukcji to z góry przepraszam, nie wiedziałem)

pierwszy to taki http://allegro.pl/cyfrowy-tuner-dekoder-tv-usb-dvb-t-mpeg-4-hdtv-i5089484181.html

biorę go pod uwage z tego względu że jest mały, tani no i ma odrazu w pakiecie antenke, domyślam się że im większe miasto tym lepszy zasięg a za tym idzie lepsze odbieranie, miasto to suwałki więc myśle że to wystarczające miasto to niezłego odbierania ale jednak dziwi mnie że jest to takie tanie przez co zastanawiam się czy nie wpierdziele się na jakąś mine która nic nie będzie odbierać

druga moja propozycja to ta :

http://allegro.pl/markowy-tuner-cyfrowy-tv-dvb-t-dekoder-hdmi-scart-i6147346652.html

Wiadomo jest droższy, większy (co akurat nie ma aaż tak dużego znaczenia) ale coś co na poczatku daje negatywne dla mnie wrażenie to to że nie ma tam w zestawie anteny ale plus jest taki że podpina się to pod hdmi przez co myśle że jakość bedzie lepsza niż podpięcie usb (tak jak to się ma w pierwszej opcji)

i nie wiem co wybrać myślicie że pierwszy będzie dobrze odbierał w dość dużym mieście i jakościowo będzie dobrze ? z tego co pisze sprzedawca to będzie to full hd i wogóle full wypas ale wiadomo że każdy tam pisze o swoim produkcie więc prosze pomóżcie wybrać mi coś senswonego, za przydatne rady nagradzam plusem.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...