Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świadectwo

kokojumbo99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elko. Z ciekawości przeglądałem dziś swoje świadectwo (skończyłem pierwszą technikum) i natrafiłem się na dziwną rzecz. Cytuję: "kokojumbo99 uczęszczał w roku szkolnym 2014/2015 do klasy pierwszej w chujowej szkole. A na dole, nad pieczątką szkoły: nazwamiasta, dnia 28 sierpnia 2015 r.

Co to k***a jest? Nie dość, że wpisali mi zły rok, bo powinno być 2015/2016, to jeszcze jakaś data z dupy, przecież świadectwo otrzymałem 24 czerwca 2016 r.

Kumpel z klasy ma normalnie wpisane. Teraz pytanie - powinienem do tej szkoły jechać i prosić o nowe świadectwo? Bo z tego wynika, że w 2014/2015 roku szkolnym skończyłem gimnazjum i pierwszą technikum. Bez problemu wydadzą mi nowe, poprawne świadectwo w środku wakacji? 

Opublikowano

Nie wydadzą Ci teraz nowego świadectwa. Być może mieli jakieś problemy, coś źle wpisali i tak wyszło. Ogólnie rzecz biorąc to nie opłaca Ci się z tym nic robić, tylko na czas obecny miej to gdzieś a jak zacznie się rok szkolny, możesz spytać w szkole, o co chodzi. Wytłumaczysz, że data niepowinna być taka itp. Oni ci to wyjaśnią i wydadzą ew. nowe świadectwo. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Nie wydadzą Ci teraz nowego świadectwa. Być może mieli jakieś problemy, coś źle wpisali i tak wyszło. Ogólnie rzecz biorąc to nie opłaca Ci się z tym nic robić, tylko na czas obecny miej to gdzieś a jak zacznie się rok szkolny, możesz spytać w szkole, o co chodzi. Wytłumaczysz, że data niepowinna być taka itp. Oni ci to wyjaśnią i wydadzą ew. nowe świadectwo. 

Problem w tym, że prawdopodobnie zmieniam szkołę. Chyba, że spytam się ich o to świadectwo jak będę odbierał oryginały świadectw z 3 gimnazjum od nich. 

Opublikowano

ja jak swiadectwo maturalne odbierałem to wpisałem date rok wczesniej xD I NIC MI NIE MOGA ZROBIĆ HJEHEHEHEHE 

#top

w środku wakacji to z problemem, ale na czilku powinieneś pod koniec dostac, ew. poczatek lipca, a do nowej szkoly mozesz powiedziec ze w starej Ci zjebali i przeniesz nowe eloelo

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Ohohoho! Kolego, to ty się śpiesz, może ukryte poprawki? Heheh :D:);)

Dobre :D :D :D :D

Ale tak czy inaczej, to dokument ukończenia nie jest poprawny.

Ja niestety nie miałem nigdy takiej sytuacji, więc nie będę Ci w stanie pomóc.

Ale możesz popytać się w szkole co i jak.

Grands Gerther Givenchex

Opublikowano

Problem w tym, że prawdopodobnie zmieniam szkołę. Chyba, że spytam się ich o to świadectwo jak będę odbierał oryginały świadectw z 3 gimnazjum od nich. 

Pod koniec miesiąca idź i upomnij się o te świadectwo. Wydadzą Ci, gdy wyjaśnisz, jaka jest sytuacja. ;v 

#LenovoLegion Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...