Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coins na co wydac ?

LOLIkxD

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Coins Na co wydac ?

• Lucky Egg
      12
    • Incubator
      4
    • Bag Upradge
      32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc jak wiadomo kazdy ma bardzo duzo coins ale nikt nie wie co jest bardziej oplacalne i na co to wydac ja wydaje na incubatory bo mam chyba 7 jajek 10km i chcialbym Dragonite a teraz wy napiszcie co wy kupujecie i dlaczego ! :)

Opublikowano

Według mnie najlepiej kupować upgrade do plecaka i pojemności pokemon, gdyż często mam tak ze nie mam miejsca w plecaku albo na nowe pokemony. Również jest to opłacalne ponieważ nie dostaje się tego w grze za darmo, a resztę rzeczy już tak.

Pasjonat
Opublikowano

Farta masz do tych jajek, ja od 3 tygodni gry DWA znalazłem, skoro tyle masz to możesz kupić inkubatory bo nie są takie drogie. Ja sam kupuje ulepszenia do plecaków, jak narazie 3x bag i 1x pokemon storage kupione mam, przydaje się jak w pracy farmię pokeballe a potem na lurach w parku się siedzi ;D

.

Opublikowano

Lucky egg są dobre tylko, jeśli miałbyś zamiar masowo je kupować do power levelingu, kupienie kilku to po prostu zaoszczędzenie paru godzin w expie i tyle. Lepiej apgrejdy, bo są stałe. 

Opublikowano

Kupowałbym storage upgrade, nie zniknie on, a na 100% się przyda. Gdy nie chcesz upgrade-ów to kup lucky eggi, będziesz szybko levelował xD

Opublikowano

W jaki sposób zdobycie duże ilości coins? Sprzedajecie konta czy com?

W ciagu 21h można zdobyć 100 Coinsów z 10Gymów. 1gym daje ci 10Coinsów, czyli tak 3dni daje ci 300Coinsów i masz już na Pierwszego Upgrade'a.

Opublikowano

w miescie masz powiedzmy 7 gymow czyli 70coins co 20/21 godzin wolasz kolegow albo przypadkowych ludzi z twojej frakcji i razem w 2/3 rozwalacie gym po walce uzywasz revive potion i atakujesz nastepny

pamietaj o wkladaniu pokemonow ja zwykle wkladam drowzee albo hypno bo mam duzo z 700/800cp i przeciwnik bedzie mial trudniej podbic niz przeciwko ratatacie 70cp

pozniej wchodzisz do sklepu i wklikasz gorny prawy rog zeby odebrac kase

Pasjonat
Opublikowano

30-40 min rowerkiem co wieczór dookoła miasta odbić sale lub dorzucić do swoich i 60-70 coinów wpada dziennie. Żeby zrobić 100 bym musiał z 1.5h więc not worth ;/

.

Opublikowano

Jak ja tam włożę Dragonite 3000 Cp z tym , że w chwile dany Gym jest podbijany więc trochę słabo.

A z tego co się orientuję to Gym musi być przez jakiś czas zajęty aby dostac Coinsy

Opublikowano

Jak ja tam włożę Dragonite 3000 Cp z tym , że w chwile dany Gym jest podbijany więc trochę słabo.

A z tego co się orientuję to Gym musi być przez jakiś czas zajęty aby dostac Coinsy

To może z kolegami podbijaj, żeby też swoje wrzucali.

Gym może być przejęty nawet przez 1 sekundę.

@topic moim zdaniem lepiej inwestować w plecak, eggi i incubatory kończą się po jakimś czasie i dostajesz je za darmo za wbicie lvla.

Opublikowano

Ja bym kupywał sotrage upgrade aby było więcej miejsca na pokemony i Lucky Egg aby był większy exp.

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Tylko Bag Upgrade, bez Lucky Egga i Incense da się grać, a pojemność w tej grze ma wielkie znaczenie (chociażby dla Pokeballi).

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Serio ? :O

jak ma sie za duzo przedmiotow mozna wyrzucic pokeballe albo lapac pokemony

Jak ma sie za duzo pokemonow mozna te same oddac do transferu

a dzieki incu i lucky wbijesz szybko lvl

Opublikowano

@topic moim zdaniem lepiej inwestować w plecak, eggi i incubatory kończą się po jakimś czasie i dostajesz je za darmo za wbicie lvla.

Tylko że jak chcesz zebrać więcej niż 10 coinsów to musisz mieć w danej chwili więcej niż 1 a jakoś je trzeba utrzymać.

76561198001815076.png
Pasjonat
Opublikowano

Jak zdobywać te coinsy? Zobaczyłem że przez podbicie areny, ja mogę trzymać arene przez dzień, 2 i 0 na koncie..

Nie dostajesz za samo podbicie, musisz je odebrać. Wchodzisz w sklep i w prawym górym rogu wyświetla ci się liczba pokemonów w salach, i raz na 21 godzin możesz kliknąć collect - dostajesz 10 pokecoinów i 500 dustu za jedną salę.

.

Opublikowano

Tylko że jak chcesz zebrać więcej niż 10 coinsów to musisz mieć w danej chwili więcej niż 1 a jakoś je trzeba utrzymać.

Co to za problem wieczorem lub rano na przejazdzke rowerem sie wybrac?

Opublikowano

Co to za problem wieczorem lub rano na przejazdzke rowerem sie wybrac?

Wy na jakiś wsiach mieszkacie czy co? :D U mnie non stop napierdalają się o gymy. xD

Ledwo odbije jeden to zaraz znowu jest przejęty. ^^ Musiałabym chyba o północy jeździć i odbijać xD 

Opublikowano

upgrade ekwipunku, więcej miejsca, więcej zabawy (zwłaszcza na bocie),

Jak zależy Ci na szybkim lvl up to upgrade i lucky eggsy (dużo ewolucji),

Ja tam ładuje w lucky i inkubatorki - co kto woli, mmo - wolny wybór 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...