Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kosa

krzysiek456790

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kupiłem kiedyś kose motylkowy śniedź statrak ślady używania chodziła za 120 ojro jakimś cudem od 2 tygodni chodzi za 220 (tak podaje steam analyst i na rynku za tyle ją ostatnio kupiono). Problem w tym że nie mogę jej sprzedać da się jakoś inaczej szybko wyciągnąć te pieniądze ?

Opublikowano

Prawdopodobnie zrobili to tylko po to by podbic cene na ruletkach :)

Posprawdzaj, moe duzo wiecej coinow dostaniesz etc, a jak nie to wystaw na steam i czekaj cierpliwie ;P

Opublikowano

dlatego nigdy sie nie kupuje kosy w stattraku bo po co to komu  ^^

Ja np. jak zobaczyłem że bardzo podrosła cena to  wystawilem ak czerowny laminat w stattraku BS za 35 euro, które bardzo rzadko kupują i jakos po 5 godzinach od wystawieniach zeszlo

jak jesteś cierpliwy to wystaw o 20 euro taniej. Bo tych nozy jest tak malo ze poprostu cena jest zawyzona i nikt ich nie chce kupic

ps. z czasem ludzie będą wystawiać o kilkadziesiąt nawet euro taniej, więc radze ci teraz sprzedac

Opublikowano

To mówie żeby wystawil o kilkadziesiat euro taniej, bo przeciez wiadomo ze takie syfiaste noze w stattraku schodzą bardzo rzadko.. Ale czasem coś zejdzie : )

Opublikowano

jak dostaniesz za to 110 to będzie cud

kosy ww st to najgorszy koszmar tradera każdy troche myslacy osobnik wie, żeby unikać tego jak ognia ;)

Opublikowano

To że łatwo nie zejdzie to ja się sam domyśliłem ale chodzi mi o ruletke jest jakaś na której mógłbym wrzucić ten nóż i wyciągnąć 220 ojro w skinach ?

Opublikowano

Na pewno jej nie wrzucisz na rzadną z tych stron będzie pokazana tak jak jakiś szary skin i będzie przy niej pisało "trash" albo coś typu niestabilna cena itp.

Też jakiś tydzień temu napaliłem się na bagnet jasne wody ww myślałem że float kończy się tak że ww jest bardzo rzadki, nie było go na rynku i wymieniłem się za ak warte 80 euro a tu się okazało że float BS jest rzadki dopiero a sprzedawane były po 50-60-70 euro.  Na szczęście znalazłem na csbetgo typa co mi dał 90 euro za niego :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...