Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam MH na Aventusa

psychexd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! mam problem, bo gdy odpalam MH by Sielu i wpisuje nazwe serwera to nie wyskakuje mi okienko do MH, włączam go jako administrator, wpisywałem "Aventus patcher, Aventus, Aventus.bin" i nie wiem o co chodzi xD, pomoze  ktos? xD kappa

Opublikowano

Zmien Aventus.bin ---> Aventus.exe <--- to odpal

Odpal sielu jako admin i wpisz: Aventus albo Aventus.exe powinno dzialac mi przynajmniej dziala ;)

Opublikowano

A

Odpal sielu jako admin i wpisz: Aventus albo Aventus.exe powinno dzialac mi przynajmniej dziala ;)

co  jeśli nie działa ;( 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

A

co  jeśli nie działa ;( 

Odpal jako admin mh i Aventus.exe

Opublikowano

ręce czasami opadają jak widzę takich pseudo pomocników :)

1 jak masz klienta z bety nie będzie działał ci sielu mh lub odwrotnie jak masz oficjalnego klienta na którymś z tych klientów po prostu nie działa 

2 By mieć plik exe  musisz prawym myszki kliknąć na Aventus.bin skopiować wkleić ponownie ten plik i pojawi się Aventus -kopia.bin teraz prawym myszy na to kopia zmień nazwę i końcówkę bin skasuj zmień na exe jeśli nie widzisz rozszerzeń to w opcjach folderów ustaw sobie widok  rozszerzeń

4 Gry masz już twój wymarzony plik exe uruchamiasz sielu mh z prawami administratora i wpisujesz nazwę Aventus 

5 Pojawia się bot i boisz 

Lub jak to jest dla ciebie zbyt trudne jeszcze  to w przeglądarce internetowej wpisujesz www. youtube.com   następnie w wyszukiwarce youtube.com ChungoInternet szukasz nagrania (Filmu z nazwą tego serwera) pobierasz z tamtą plik exe wklejasz do klienta gry i nim uruchamiasz grę.

A jak i sposób numer 2 jest dla ciebie zbyt trudny to wniosek jest tylko jedne iż ty nie powinieneś używać żadnych czitów bo po prostu jesteś albo za głupi do tego albo za młody by zrozumieć tak proste rzeczy i szkoda twojego czasu lepiej pobaw się samochodzikami bo i tak bana złapiesz w przeciągu chwili 

Nie dziękuj bo za dziękuje chleba nie kupie :)

Opublikowano

Siemanko wszystkim,

ja mam inny problem mianowicie po zalogowaniu (już wszystko ogarnięte .exe itp itd mh sielu włączony) i po wejściu do gry, zacina mi się okno ładowania i widze przy tym wszystko co jest pisane na wołaczu ale nie widze ani swojej postaci ani nic kolwiek innego...

jakieś złote porady?

Opublikowano

Siemanko wszystkim,

ja mam inny problem mianowicie po zalogowaniu (już wszystko ogarnięte .exe itp itd mh sielu włączony) i po wejściu do gry, zacina mi się okno ładowania i widze przy tym wszystko co jest pisane na wołaczu ale nie widze ani swojej postaci ani nic kolwiek innego...

jakieś złote porady?

Nieaktualny plik exe zapewne i dlatego nie widzisz :) bo rooty czy pc które tam zostały dodane do exe są starsze niż obecna aktualizacja na serwerze :) czyli musisz poszukać lub zrobić sobie nowe pliki exe z czitami :) 

na youtube kanał ChungoInternet jak wczoraj patrzałem była jakaś aktualizacja ale nie wiem czy działa bo nie gram tam 

Opublikowano

A

co  jeśli nie działa ;( 

Jeśli nie działa wystarczy napisać z małych literek aventus.bin ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...