Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Limit na klucze

Sharperino_MPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szanse na wydropienie klucza nigdy nie będą zerowe. Spadają za każdym zdobytym kluczem o pewien %, ale nigdy do zera.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Z tego co gdzieś czytałem to drop drastycznie maleje po 3 dropniętym kluczu i resetuję się co 24 h, ale mogę się mylić

Szansa na drop spada po 3-4 dropniętych  kluczach resetuje się CO MIESIĄC.

Opublikowano

2 dni temu otworzyłem skrzynkę, wczoraj kupiłem nową postać i znów otworzyłem skrzynkę bo dostałem dwa fragmenty grając ta postacią.

Opublikowano

Ja nie mam kluczy już od jakiegoś tygodnia lub 1,5, ale może jest to spowodowane tym, że ciągle gram tymi samymi pickami :P

736181470940422997756.png

Opublikowano

Z tego co gdzieś czytałem to drop drastycznie maleje po 3 dropniętym kluczu i resetuję się co 24 h, ale mogę się mylić

Szansa na drop spada po 3-4 dropniętych  kluczach resetuje się CO MIESIĄC.

Dlatego napisałem ża na 100 % pewny nie jestem ;) i dzięki za poprawke

Opublikowano

Ja nie mam kluczy już od jakiegoś tygodnia lub 1,5, ale może jest to spowodowane tym, że ciągle gram tymi samymi pickami :P

Ja nie mialem klucza od rowno 2 tygodni a dzis suprise i wydropilem 2 w ciagu 2 meczy :D

Opublikowano

Przecież Rito dokładnie wyjaśniało jak działają klucze i skrzynki :<

W zależności ile kluczyków zdobyłeś w danym miesiącu, każdy kolejny jest coraz rzadszy i wszystkie są całkowicie losowo lecz niema żadnych ograniczeń co do ilości posiadanych kluczy.

Przy czym słowa CAŁKOWICIE LOSOWO oznaczają, że niezależnie od wszystkiego możesz dostać klucz lub nie. To czy dostaniesz zależy wyłącznie od farta lecz prawdopodobieństwo spada z każdym kolejnym kluczem. Ja przez ostatni miesiąc zdobyłem 1 klucz a dzisiaj poleciało mi ich 7 (chyba po każdej grze jaką grałem dostawałem). 

W jakiejś tam teorii gdybyś był mega farciarzem mógłbyś w każdej grze zdobywać kluczyk a jako mega pechowiec mógłbyś nigdy w życiu nie dostać klucza (chyba że 1 jest gwarantowany ale raczej nie - nie pamiętam). 

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

W zależności ile kluczyków zdobyłeś w danym miesiącu, każdy kolejny jest coraz rzadszy i wszystkie są całkowicie losowo lecz niema żadnych ograniczeń co do ilości posiadanych kluczy.

Przy czym słowa CAŁKOWICIE LOSOWO oznaczają, że niezależnie od wszystkiego możesz dostać klucz lub nie. To czy dostaniesz zależy wyłącznie od farta lecz prawdopodobieństwo spada z każdym kolejnym kluczem. Ja przez ostatni miesiąc zdobyłem 1 klucz a dzisiaj poleciało mi ich 7 (chyba po każdej grze jaką grałem dostawałem). 

W jakiejś tam teorii gdybyś był mega farciarzem mógłbyś w każdej grze zdobywać kluczyk a jako mega pechowiec mógłbyś nigdy w życiu nie dostać klucza (chyba że 1 jest gwarantowany ale raczej nie - nie pamiętam). 

Z tego co wiem klucze dropią jedynie z wygranych meczów.

Opublikowano

Za przegrane tez dostawalem klucze :)

Jedyne ograniczenie jest takie ze mozna je zdobyc tylko postacia ktora mamy kupiona, jezeli jest w rotacji i nie mam jej kupionej to nie dostaniemy klucza

Opublikowano

Za przegrane tez dostawalem klucze :)

Jedyne ograniczenie jest takie ze mozna je zdobyc tylko postacia ktora mamy kupiona, jezeli jest w rotacji i nie mam jej kupionej to nie dostaniemy klucza

Za przegraną napewno nie dostajesz kluczy ;), chyba że coś się zbugowało co byłoby podobne do rito :/ . Rito pisało na blogu i na stronie supportu (tutaj łap ctr+v ze strony supporta: Fragmenty kluczy będą się pojawiać od czasu do czasu po zwycięskim meczu z dobranymi przeciwnikami ). 

Źródło: https://support.riotgames.com/hc/pl/articles/207884233-Przewodnik-po-warsztacie-Hextech

Opublikowano

Ja też zauważyłem, że kluczę nie dropią mi już od jakiś kilku dni a nie mam żadnego. Jednego dnia dostałem trzy a potem nic ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...