Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7-1.8][Hardcore] UltimateHC

SamiecX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajny serwer, zagram z ekipą zabiorę ich ze sobą na ten serwer. Kupie od razu VIP'a, fajna prezentacja.

Opublikowano

Serwer po prezentacji wydaje się być interesujący, lecz mam kilka ale:

1. Skrzynka CS:GO ~ Nie wiem czy są jakości tych skrzynek od słabszych do lepszych, ale taki słaby drop na późniejszą metę nie przejdzie, zwłaszcza, że to ma być EasyHC

2. Rangi ~ Jak za swoją cenę i jakość trwają dosyć krótko 14 dni? Wgl. mi by się nie opłacało kupować, chyba że dla /enderchest i /nick, radzę podwyższyć o 2x czas trwania rangi, lub nawet czas trwania do końca edycji (ale na startowych serwerach nie wypala) oraz 2 sprawą jest to, aby /fly nie posiadał svip bo to jest zbyt OP gdy jest podczas walki i ucieka a combat minął nie da się już go złapać, poza tym /fly jest bardziej dla Youtubera.

3. Drop ~ o wiele wiele wiele za mały jak na EasyHC (1% Diament/ 2% żelazo) przedstawię to na przykładzie kowadeł z itemów na gildie. Jeżeli załóżmy potrzeba 64 kowadeł na gildię a szansa ze stone jest 2% to już spieszę z obliczeniami:

Czas wykopania 1 stone 0,8s

31 stacków żelaza jest potrzebnych aby zrobić stack kowadeł

100%: 2% = 50                          31 * 64 = 1984 żelaza (64 kowadeł)

50 * 0,8s = 40s                            1984 * 40s = 79360s co daje 22 godziny z 20 minutami.

Jeżeli mam spędzić 22 godziny na kopaniu stone to ja podziękuję za grę (skoro to ma być EasyHC to co by było gdyby to był hardcore :D)

Krótko mówiąc, zalecam poprawki serwera, jest zbyt PayToWin, rangi trwają zbyt krótko jak na moje oko, drop jest bardziej pod Medium Survival. 

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

1. Drop spróbuje zwiększyć maksymalnie.

2. Rangi zoptymalizować.

Spawnu na razie nie będę poprawiał ponieważ to tylko jest dodatek :P

@można grać ZAPRASZAMY! wszystko w punktach zostało poprawione.

Jeżeli zobaczycie jakiś błąd lub macie pomysł, by coś dodać piszcie tutaj pod komentarzem :")

Opublikowano

Prezentacja raczej średnia, spawn słaby ale same dodatki mi się podobają.

Serwer oceniam na: 6/10 i bardzo chętnie zajrzę :)

//

Opublikowano

co to za 2 pierwsze komentarze? koledzy polecają serwerek ;-> aż muszę skomentować

Serwer to dno.

Innowacyjne dodatki? coooooo XDD nie ma ani 1 nowej rzeczy tylko wszystkie "NOWE CRAFTINGI" które są na każdym serwerze + robisz screeny na jakimś zje**nym txt gdzie nie wiadomo co to w środku sandfarmera np jest -.-

EasyHC z takim dropem? Już na mchc jest prawie większy XDD

Te SUPER skrzynki cs;go takie modne 2 lata temu ... jeszcze spolszczyć nie umiesz czy co? Połowa po polsku a reszta pod angielsku, no najlepiej

Rozbudowany enchant XDD boszzzzzzz wgrałeś ten gówno plugin na syfiasty enchant za 50lvl którego nikt nie lubi i rozbudowany enchant xD beka

Efekty takie oryginalne :v

Te amulety też pewnie superowy pomysł. . . . żart oczywiście.

Ip klasycznie z enderchestu =)

Spawn to nie wiem kto wam budował bo takiej tragedii dawno nie widziałem xD

no i generalnie śmieszna prezentacja, można scrolować pośmiać się, być zażenowanym i tyle. Na pewno nie polecam grać =D

....... taki z ciebie chejter a na serweże nie grałeś nie wiesz nie oceniaj nie podoba sie to wypad dzieciakuuuuuuu XDDDDDDDDD 

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

@manna ;3 widać, że na wszystko narzekasz jestem przekonany, że lepszego serwera byś nie zrobił :))

Case jest spolszczony w 99%, tylko komendy nie są, po co spolszczać komendy? beznadzieja

Spawn na razie nie będzie zmieniany :)

Myślisz, że każdy ma hajs, aby kupić domene za 70 zł?? taki bogaty jesteś, a na pewno biedny :)

Nie zgadzam się w 100% z twoją oceną :")

Opublikowano

@SamiecX

oczywiście, że bym zrobił.

Domena pl kolego kosztuje 15zł na rok nie 70 -.- poza tym skoro nie masz hajsu na serwer to po co go robić ? ...

' takie bogaty jesteś, a na pewno biedny ' a po polsku ? 

Trzeba narzekać skoro jest taki bagałan a nie serwer, co mądrzejszy wyciągnie wnioski z moich opini i pozmienia a inny będzie pisał ty tylko hejtujesz, sam lepszego serwera bys nie zrobil bla bla bla

Miałem 3 swoje serwery i były zaje*iste na każdym grało 60+ osób bez żadnych reklam tylko z moją , a pewnie napiszesz to czemu dalej nie masz tych serwerów . . . bo mi się nie chciało dłużej jak 2 miesiące tego ciągnąć . nara kapibara 

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...