Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Memy,szkalowanie,inteligencja itd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko,to nie jest prowo,chce kulturalnie podyskutować na temat który mnie wlasnie zastanawia.

tl ale licze że ktos przeczyta

Kolega z nowej klasy chwile temu stwierdził że klasy nie bawią ŻADNE memy bo są poprostu normalni a memy są dla debili.

Przebywam w otoczeniu ludzi szkalujących Papieza od lat jak i na innych grupkach z memami,siedze na wielu forach i z tego co zaobserwowałem przez kilka lat to widze że Ci ludzie są naprawde inteligentni chociaż otoczenie uznaje ich za debili,widzą kolesia który robi meme z Dudą lub powie cos o Swiętym Janie Pawle 2 i z góry zakładają ze jest idiotą i wgl. Nie podoba mi sie szkalowanie ale nie moge zaprzeczyć że wiekszosc osób które znam i to robi są inteligentni,robią bajzel ale to nie są idioci za których każdy ich ma,to samo tyczy sie czarnego humoru jak i róznych memów.Czesciej widuje ze smieja sie z takich rzeczy madrzejsi i bardziej wyksztalceni ludzie a czesto Ci ktorych to nie bawi sa poprostu prymitywami. Nie mowie odrazu ze kazdego musi to bawic. Co wy o tym sądzicie? Najlepiej jakby wypowiadały sie osoby które równiez obracają sie w takim towarzystwie w internecie a nie Ci którzy łykają wszystkie prowokacje :)

Licze na normalną dyskusje, TO NIE TROLL.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Bo to są debile, są "inteligentni" stwierdzasz to po czym? dla ciebie są "inteligentni" dla mnie nie. Z "władzy" śmieje się cały Naród, ale żeby jechać po papieżu to trzeba mieć nasrane i tu nie ma tłumaczenia i to nie jest czarny humor to jest patologia. Przykład z innej beczki, ale prosty dla cb. człowiek o wzroście 1.80 jest wysoki dla człowieka o wzroście 1.50, a 2metrowiec powie, że 1.80 to i tak konus. Podobnie masz ty tylko, że w sytuacji takiej jak opisałeś wynik: jesteś jeszcze bardziej poj... niż ci, których uważasz za "inteligentnych". Nie masz pewnie skończonego gimnazjum, więc dorośniesz i zmądrzejesz albo taki zostaniesz, a wtedy Deal with it! 

Takie życie.

Opublikowano

A co mnie to do tego, jak robią to robią, przecież nie wystartuję z akcją, żeby powstrzymać memowanie o dudzie i papieżu, jak ich to bawi to ich problem, lub nie do końca.

Opublikowano

#offtop

b5e8b2113b.png
cfdf160dd3.png

f6291b55cb.png

#top

szkalowanie =/= robienie memów

wiem że to gówno teamt no ale i tak cos napisze: debilami sa Ci którzy nadużywają tych "meme" w każdej możliwej sytuacji, a zwłąszcza takich typu JP2GMD, jeżeli ktoś z Toba porozumiewa się za pomoca memów bo inaczej nie umie i nie potrafi nic sam wymyślić to jest debilem i takich ludzi powinno się... (?)

swoją drogą prawdziwą sztuką jest używanie odpowiedniego mema w odpowiedniej sytuacji, np dla tego tematu nadaje się ten:

bd1a3ce468.gif

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Każdy ma swój humor i nie można ocenic czlowieka po tym, bo śmieje się z tego lub tamtego. Ja znam dużo ludzi co się śmieją z papieża, dudy i każdy jest ogarnięty, jakoś nie uważam ich za debili. Chociaż wszystko ma swoje granice, mozna się kameralnie pośmiać z mema, ale żeby śpiewać publicznie barke i krzyczeć "jp2gmd!!!" to jest przesada.

Czyli moge sie z ciebie smiac prywatnie? Bo macie ten "dystans do siebie" nie? kappa

A szkoda strzępić ryja, naucz się czytać.

Opublikowano

Każdy ma swój humor i nie można ocenic czlowieka po tym, bo śmieje się z tego lub tamtego. Ja znam dużo ludzi co się śmieją z papieża, dudy i każdy jest ogarnięty, jakoś nie uważam ich za debili. Chociaż wszystko ma swoje granice, mozna się kameralnie pośmiać z mema, ald żeby śpiewać publicznie barke i krzyczeć "jp2gmd!!!" to jest przesada.

Czyli moge sie z ciebie smiac prywatnie? Bo macie ten "dystans do siebie" nie? kappa
Opublikowano

przecież smiania sie z papaja by nie było gdyby nie te wszystkie pelikany, które łykają prowo

to samo sie tyczy dudy.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

#offtop

b5e8b2113b.png

cfdf160dd3.png

f6291b55cb.png

Właśnie chciałem dokładnie to samo pokazać XDD

#top

Prowokowanie pseudo-katoli* -> prowokowanie pseudo-katoli poprzez linki z ad fly -> hajs -> zniżanie poziomu inteligencji pseudo-katoli -> organizacje pseudo-katoli zmieniają się w zwykłe budki na lokalnym rynku ze względu na zaniżoną inteligencję -> większa szansa na wybicie się na światowym rynku przez ludzi z potencjałem -> wyprowadzka pseudo-katoli na wsie -> mniejsza liczba pseudo-katoli ze względu na mniejszą ludność -> oczyszczenie kultury katolickiej z raków -> większa szansa na pokój na świecie -> zapobiegnięcie dalszego rozwoju 3 wojny światowej -> wszyscy hapi 

*osoba, która od dziecka jest nauczana katolickich metod lecz nie udaje jej się znaleźć w tym żadnego moralnego sensu ale i tak przyznaje się do Boga i innych świętych bo boi się swoich krewnych i ich reakcji oraz buduje sobie fałszywe poczucie bezpieczeństwa bezwiaro-wiarowego bo rodzice zrobili z niej osobę skłonną do idiotyzmu. Jego bronią jest dewocja, która ma za zadanie budować dobrą reputację bez względu na to jak popaprany mentalnie jest. Osoby te najczęściej wypowiadają się w imieniu wszystkich katolików, ośmieszając ich i atakując inne religie a o skutkach nie trzeba wspominać.

#mamusiaukochasyneczkanawetjeślimordercabosynekmówiżedał5złnatacę.

Opublikowano
Wszystkie skrajności są złe. Jeżeli ktoś co minute wrzuca "śmieszny" obrazek z papieżem, to jest najzwyczajniej w świecie debilem. Jeżeli co jakiś czas, to nie ma nic w tym złego, a przynajmniej ja nic złego w tym nie widzę. Sam osobiście takie żarty robię okolicznościowo.

Co do klasy i memów - każdy kto uważa, że memy są tylko dla debili i normalnych ludzi nie śmieszą, nie jest normalny. Prawdopodobnie najzwyczajniej w świecie okres, w którym każdy chce pokazać, że "łolaboga, patrzcie jaki jestem dojrzały, a wy to co? dzieci? pewnie zabawkami się bawicie i w gry gracie, hehe".

Jeżeli to nie jest prowo to ci współczuję ;)

Pomocnik
Opublikowano

Nasz prezydent po prostu jest śmieszkiem. :v

3337714703453321528860.jpeg

Co do papieża, jeśli są one podobne jak ten wyżej - to okej, po prostu trzeba stosować umiar.

Opublikowano

Niektórych bawią memy z prezydentem, innych z papieżem, a nawet pewnie znajdzie się ktoś, kogo bawią upośledzone dowcipy o Jasiu. Nie ma to żadnego związku z inteligencją. 

Opublikowano

Mnie to tam zwisa, ja nie wiem jak mozna sie z tego smiac - do papieza nic nie mam, jestem ateista ale nie rozumiem

zobaczmy sobie kwejka - Na tej stronie ŻADEN "mem" mnie nie rozśmieszył. Jedyny kto umie mnie rozśmieszyć na polskim internecie to ahus (taki ytber xD)

Ogolnie niech sobie zartuja z papieza - ale tylko w swoim srodowisku

Opublikowano

Niektórych bawią memy z prezydentem, innych z papieżem, a nawet pewnie znajdzie się ktoś, kogo bawią upośledzone dowcipy o Jasiu. Nie ma to żadnego związku z inteligencją. 

Kolega wyjaśnił. Ogólnie mnie nie śmieszą memy z papieżem, z prezydentem itp. owszem aczkolwiek religię szanuję. Człowiek szkalujący papieża nie jest inteligentny. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Kolega wyjaśnił. Ogólnie mnie nie śmieszą memy z papieżem, z prezydentem itp. owszem aczkolwiek religię szanuję. Człowiek szkalujący papieża nie jest inteligentny. 

Bo? Potwierdziłeś czyjeś zdanie mówiące że inteligencja nie ma nic do memów z papieżem, a za chwilę temu zaprzeczasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...