Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostane Vaca albo Overwatch bana?

Mamba1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj oglądałem Sparklesa w filimku pokazywal on teleport glitcha. Uzylem go 3-4 razy i 3 osoby mnie zglosily w jednym meczu ale zrobilem tam to tylko raz. Pytanie czy dostane Vaca ? Boje sie :/ kosy przeslalem na smurfa. Nawet jak nie dostane kiedy bede mogl sie czuc bezpiecznie bo chce skiny na maina dac..

Z gory dzieki za odpowiedz

Opublikowano

Mój kolega dostał tam bana ale z tym zjebem się dogadać nie mogę wydaje mi się że na 30 dni dostał ja używałem i jeszcze bana nie mam

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

@up Jaka Detekcja Cheata i jakie dwa Tygodnie... Możesz dostać OW, jeszcze zależy jak to ocenią (czy Bardziej pod griefing czy Bardziej pod wykorzystywanie bugów gry (zaznaczane jako Haksy przy werdykcie w OW)

Opublikowano

Też to używałem, narazie ow nie mam. Możesz sobie przeniesc skiny na maina, połowa ludzi na overwatch'u nie ma pojęcia, ze wykorzystywanie glitcha to grefing. A druga połowa Cię poprostu zignoruje, ciezko dostac ow za grefing.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...