Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Build nuker pvp i pvm

pelikan222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam dylemat do buildow (od razu mowie ze nimi nie gralem i tylko chce dowiedziec sie od was ktory build zrobic)

chodzi mi o exp,unique jak i zeby byl w stanie cos zdzialac na pvp

-full int bich/fire/cold

-full int heuk/fire/cold

-full int bich/light/cold

-full int heuk/light/cold

Osobiscie sadze ze najlepiej do full int bylo by heuksal bo z pasywki troche hp wpadnie tylko nie wiem jakie drzewko (fire czy light)

Prosze o pomoc :)

PS. gram teraz na zszc mam nukerka s/s full int i nie wiem czy kontynuowac

Opublikowano

ZSZC - nie wiem co to za serwer, nigdy na nim nie bylem, dlatego olej fragmenty wypowiedzi, które nie pasują do serweru.

Pvp :

Bez wzgledu na cap heuksal nie daje rady na pvp, wyjatkiem tutaj jest "ex" bug. Ludzie nie lubią oszustów, dlatego lepiej wybrac s/s pod pvp. 

Też zależy gdzie grasz. Ostatnio byłem na servie gdzie chińczyk na cap 130 miał dostępne 4 drzewka. Pełno nukerów s/s light/cold/force, gdzie padali po kilku chwilach naprzeciw str warlock'ów. Z wyżej wymienionych bulidów największe szanse na wygraną ma s/s cold/fire. Wytrawny przeciwnik nie ma nic przeciwko, że sobie stawisz ścianke, ponieważ dla niego to kolejne wyzwanie które musi pokonać. Fire ma taki + że  daje fire shield na debufy i inne dodatki, a light wiecej dmg. Też można latać na bugach (pill)

Jeżeli przeciwnik jest nieogarnięty to również używam cold imbue, oczywista s/s zadaje więcej ciosów co za tym idzie bardziej działą imbue. 

Pvm :

Kto i co bije.... Heuksal ma większy dmg gdzie również jest bug na delay ghost'a. Z drugiej strony s/s może wbijać devision ( w większości serwerów ).

Jeżeli miałbym celować koniecznie chiński int to wybrałbym s/s cold/fire, choć prędzej jakiś mix od 5:1 do 2:1. Po tylu latach grania, według mnie pełny int to wizzard albo skośnooki na bota, żeby farmił kase i przedmioty. Gra sie tak zamieniła ze tylko szukam wrażeń tylko na serwerach pvp, dlatego też moja wypowiedź jest bardziej skierowana pod pvp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...