Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 700zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Peace, szukam jakiegoś telefonu do 700zł jakoś. Korzystać będzie z niego mama, więc co się w nim na pewno liczy:

- kamera, zdjęcia i te sprawy

- długo trzymająca bateria

Co sądzicie o LG G2 ; LG G3? Macie jakieś swoje propozycje?

Czy może coś z używek iphone 5s lub nowy 4s?

Telefon ma służyć do takich rzeczy jak przede wszystkim dzwonienie, sms, kręcenie filmów, robienie zdjęć, przeglądanie fb, internetu itp.

Nie znam się na tym, nigdy nie miałem iphone więc nie wiem, czy w ogóle warto. Dlatego czekam na sensowne odpowiedzi,

bo w temacie telefonów nie siedzę, pozdrawiam.

343731479829004887779.png

Opublikowano

zły dział, ale w kategorii smartfony do 700 zł najlepszym produktem według popularności jest: Samsung Galaxy Grand Prime G531F Złoty. Jego cena zaczyna się od 629 zł.

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Posiadam G2 i imo bardzo dobry telefon. Bateria długo trzyma, zdjęć mało robię, ale jakość całkiem ok, a z przeglądaniem fb i internetu nie będzie żadnego problemu bo przecież telefon ma 2GB ramu :)

Tylko oczywiście kupuj od używanego, z gwarancją producenta. Nowego już raczej nie dostaniesz, na pewno nie za tyle.

Opublikowano

zły dział, ale w kategorii smartfony do 700 zł najlepszym produktem według popularności jest: Samsung Galaxy Grand Prime G531F Złoty. Jego cena zaczyna się od 629 zł.

Znajomi mają prime, żaden nie poleca, każdy szczerze odradza. Ponoć szajs jak cholera, widziałem na własne oczy, jak się kumplom tnie i wiesza co chwile przy wolnej pamięci.

Posiadam G2 i imo bardzo dobry telefon. Bateria długo trzyma, zdjęć mało robię, ale jakość całkiem ok, a z przeglądaniem fb i internetu nie będzie żadnego problemu bo przecież telefon ma 2GB ramu :)

Tylko oczywiście kupuj od używanego, z gwarancją producenta. Nowego już raczej nie dostaniesz, na pewno nie za tyle.

Dzięki za odpowiedź, te G2 właśnie brzmi dosyć przekonująco. ;)

Opublikowano

Jestem posiadaczem LG G2 Mini i jestem nawet... zadowolony. 8 megapikseli gwarantuje dobrą jakość aparatu, telefon sam w sobie się nie tnie, android nowszy, jest ogólnie ok. Jedno zastrzeżenie mam tylko do baterii, aczkolwiek to chyba moja wina, ponieważ ja używam ciągle swojego smartfona, szczególnie do użytku internetu i gier, więc szybko się rozładowuje. Ostatnio na wakacjach wszedłem z nim do morza i za naprawę około 260zł, bo ekran oryginalny jest drogi, tak to wyszło by ze 130zł, jednakże nie było w ogóle wyświetlaczy do niego. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

A to już jest wyższa półka, lepszy aparat etc. No i jest też droższy, a LG G2 znajdziesz w ciekawszej cenie 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Udało mi się wyczaić też Huawei P8 Lite, ktoś może użytkuje?

Kolega ma. 

Telefon sam w sobie jest naprawdę spoko, tylko bateria słaba.

Opublikowano

Peace, szukam jakiegoś telefonu do 700zł jakoś. Korzystać będzie z niego mama, więc co się w nim na pewno liczy:

- kamera, zdjęcia i te sprawy

- długo trzymająca bateria

Co sądzicie o LG G2 ; LG G3? Macie jakieś swoje propozycje?

Czy może coś z używek iphone 5s lub nowy 4s?

Telefon ma służyć do takich rzeczy jak przede wszystkim dzwonienie, sms, kręcenie filmów, robienie zdjęć, przeglądanie fb, internetu itp.

Nie znam się na tym, nigdy nie miałem iphone więc nie wiem, czy w ogóle warto. Dlatego czekam na sensowne odpowiedzi,

bo w temacie telefonów nie siedzę, pozdrawiam.

@"MPCTaylor" na twoim miejscu nie kierowałbym się wypowiedziami wyżej, może poza G2, ale Grand srajm na pewno nie jest polecany przez nikogo.

Wg kilku opini (oraz własnych doświadczeń) z P8 lite nie warto zaczynać, kiepska jakość wykonania - sam plastik i rysujacy się ekran oraz plecy.

G2 jak najbardziej polecam, snapdragon 800 to wciąż wydajny procesor, lecz 2gb ramu oraz 16gb pamięci bez kart pamięci może okazać się problemem.

Od siebie polecam Xiaomi Redmi Note 3 Pro - w wersji 2gb ramu i 16gb pamieci wbudowanej, lecz polecam dozbierać do wersji z 3gb ramu. Świetna jakość wykonania, specyfikacja dorównująca G2, aparat robi porządne zdjęcia, no i sama nakładka. Telefony od Xiaomi polecam kupować na stronie Xiaomi.com.pl - niskie ceny, gwarancja w polszy (chyba). Lub na ibuygou.com - tutaj chyba wysyłają z oryginalnym systemem chińskim (czyli brak sklepu play itp.) ale można go spokojnie wgrać przez tutoriale na miuipolska.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

#teams4bal

Opublikowano

Xiaomi jako firma robi świetne rzeczy, miałem styczność. Właśnie redmi 3 obiło mi się o uszy, tylko że ma angielską wersję. Dla mnie to nie problem, spokojnie bym sobie takiej wersji używał,

ale moja mama angielskiego się nie uczyła i jakby coś chciała poprzestawiać w opcjach lub nawet wifi udostępnić to już syna wołać, heh. Dla telefonów od Xiaomi da się jakoś może zainstalować

polską wersję językową?

Opublikowano

Xiaomi jako firma robi świetne rzeczy, miałem styczność. Właśnie redmi 3 obiło mi się o uszy, tylko że ma angielską wersję. Dla mnie to nie problem, spokojnie bym sobie takiej wersji używał,

ale moja mama angielskiego się nie uczyła i jakby coś chciała poprzestawiać w opcjach lub nawet wifi udostępnić to już syna wołać, heh. Dla telefonów od Xiaomi da się jakoś może zainstalować

polską wersję językową?

Da się, odblokowujesz bootloader i wgrywasz rom miuipolska.pl

#teams4bal

Opublikowano

Łap tu kilka telefonów które mogą sprostać twoim wymaganiom :) 

1. MyPhone Luna 

Android 4.4, Bateria 2400 MaH, 8GB ROM,1 GB RAM,6 rdzeniowy procesor 1,5 Ghz, Aparat 8Mpx (Przód 2Mpx) 5,5 Cali, Cena: 619zł w sklepie producenta 

2. Lenovo Moto G 3rd Gen LTE 

Android 5.1.1, Bateria 2460 Mah, 8GB ROM. 1 GB RAM, 4 rdzeniowy Procesor 1,4 Ghz, Aparat 13 Mpx (Przód 5Mpx) 5 cali , Cena 599 zł w komputroniku

3.MyPhone Infinity II LTE

Android 5.1, Bateria 2000 Mah, 16GB ROM, 2GB RAM, 4 rdzeniowy procesor 1,0 Ghz, Aparat 5Mpx (Przód 5Mpx) 5 cali, Cena 569zł w sklepie producenta

4.ZTE Blade K452 LTE

Android 5.1, Bateria 4000Mah, 8GB ROM, 1GB RAM,4 rdzeniowy procesor 1,0 Ghz, Aparat 8 Mpx (Przód 2 Mpx) 5 cali, Cena 699zł w Avascie (Obecnie promocja 499zł)

5.Xiaomi Redmi 3

Android 5.0, Bateria 4000Mah (Li-Po), 16 GB ROM, 2GB RAM, 8 rdzeniowy procesor 2,0 Ghz, Aparat 13 Mpx (Przód 5Mpx) 5 Cali, Cena 699zł w sklepie producenta 

Opublikowano

Łap tu kilka telefonów które mogą sprostać twoim wymaganiom :)

1. MyPhone Luna 

Android 4.4, Bateria 2400 MaH, 8GB ROM,1 GB RAM,6 rdzeniowy procesor 1,5 Ghz, Aparat 8Mpx (Przód 2Mpx) 5,5 Cali, Cena: 619zł w sklepie producenta 

2. Lenovo Moto G 3rd Gen LTE 

Android 5.1.1, Bateria 2460 Mah, 8GB ROM. 1 GB RAM, 4 rdzeniowy Procesor 1,4 Ghz, Aparat 13 Mpx (Przód 5Mpx) 5 cali , Cena 599 zł w komputroniku

3.MyPhone Infinity II LTE

Android 5.1, Bateria 2000 Mah, 16GB ROM, 2GB RAM, 4 rdzeniowy procesor 1,0 Ghz, Aparat 5Mpx (Przód 5Mpx) 5 cali, Cena 569zł w sklepie producenta

4.ZTE Blade K452 LTE

Android 5.1, Bateria 4000Mah, 8GB ROM, 1GB RAM,4 rdzeniowy procesor 1,0 Ghz, Aparat 8 Mpx (Przód 2 Mpx) 5 cali, Cena 699zł w Avascie (Obecnie promocja 499zł)

5.Xiaomi Redmi 3

Android 5.0, Bateria 4000Mah (Li-Po), 16 GB ROM, 2GB RAM, 8 rdzeniowy procesor 2,0 Ghz, Aparat 13 Mpx (Przód 5Mpx) 5 Cali, Cena 699zł w sklepie producenta 

Nie sprostają niektóre, żadne Majfony i inne gówna. Tylko telefony od Xiaomi i Lenovo są spoko (z tych co podałeś). 

Tak jak w poście wyżej napisałem, najlepszy wybór to Redmi Note 3 pro, oraz G2.

#teams4bal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...