Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pokemon Go na starsze androidy (4.0+)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szybki poradnik jak w 5 minut cieszyć się pokemonsami na starszym androidzie.

1.Ściągamy apk editor (google play, a jak są jakieś problemy to ściągnijcie wersję pro z neta ,z neta wersja pro bo ponoć darmowa z google play nie działa ) i instalujemy

2.Ściągamy aktualną aplikację pokemon go, na ten moment 0.31.0 najlepiej z linku: 

http://www.apkmirror.com/apk/niantic-inc/pokemon-go/pokemon-go-0-31-0-release/

3.Otwieramy nasz edytor i otwieramy nim naszą aplikację (select an app file -> full edit)

4.Wybieramy w prawym dolnym rogu "Manifest", w wyszukiwarce wpisujemy "sdk" i szukamy frazy "<uses-sdk android:minSdkVersion="19"

5.Zmieniamy liczbę 19 na taką by zgadzała się z naszą wersją android sdk (obrazek poniżej)

android_studio_sdk_selected.png

Osobiście posiadam wersję 4.2 dlatego zmieniam liczbę 19 na 17 przykład :

<uses-sdk android:minSdkVersion="19" na <uses-sdk android:minSdkVersion="17"

6.Klikamy save i drugi raz save, edytor zacznie pracować - zajmie to gdzieś z minutę i gotowe

Wchodzimy w katalog apk editor, instalujemy i cieszymy się naszymi pokemonami :)

W przypadku patcha po prostu ściągamy nową wersję z neta i robimy to samo. Zajmuje to dosłownie 5 minut.

WhatShouldIDo.png

Opublikowano

Tylko, że na darmowej wersji apk editor wyskakuje, żeby edytować to mam pobrać pełna, pobieram apk editor pro czy jak to tam idzie z neta i wyskakuje mi że mam pobrać z google apps pełną wersję aby móc edytować =[

Opublikowano

Jestem zielony w tych sprawach a nie chciałbym porzucać mojego konta z 20 lvlem bo wyszła aktualizacja i juz nie moge grac xD Moglby ktos podać gotowy link z zmodyfikowaną aplikacją działającą na androidzie 4.3 ? Dzięki wielkie z góry :D

Pomogłem? Daj  Lajka   :D

Opublikowano

Błąd jakiś był i nie mogłem tego zainstalować , odrazu mowie ze mialem w ustawieniach ustawione ze moge instalowac z obcych źródeł , ale jak juz ktoś wrzucił tego apk editora to spróbuje to zrobic sam, jeśli sie nie uda to napisze na pw o pomoc jeśli to nie kłopot dla Ciebie . Pozdrawiam

Opublikowano

Zrobiłem wszystko jak na poradniku i dalej nie działa :c Odpalam grę i po chwili wywala mnie do pulpitu. Mój telefon to Samsung Galaxy Trend Lite

wersja androida to 4.1.2

Opublikowano

Coś się zwaliło i nie mogę zainstalować huawei ascend g6 android 4.3 pomoże ktoś?

@Edit , nie wiem co sie stało ale poprostu nie zapisała sie tamta edytacja , spróbowałem jeszcze raz i działa ! Pozdrawiam

Opublikowano

klikam Manifest i się nie chcę załadować co jest!?

mógłby ktoś pomóc?

Może zrobiłeś coś źle. Spróbuj zrobić to od nowa, ale tym razem krok po kroku jak karze instrukcja.

@Edit

1. Czy wpisałeś dobrą liczbe?

2. Pobrałeś wersje pro programu?

76561198102300375.pngAddFriend.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...