Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Da się wywalić poxa z gyma mojego teamu nie czekając aż ktoś inny go pokona?

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Nie znalazłem tej opcji i jestem wręcz pewien że się nie da ale męczy mnie jedno pytanie, da się wywalić poxa z gyma mojej drużyny nie czekając aż im ktoś wpierdzieli? Gym na odludziu, a bot non stop wywala mi error z tym poksem, już zgłaszałem do pokebuddy, tak więc jak to jest?

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Nie ma innej opcji, niż pokonanie tego pokemona w gymie. Dając pokemona był o tym komunikat, że aż do czasu pokonania cię.

@D&G na każdym forum z czitami tacy są. Nic, tylko permy...

Opublikowano

i bardzo dobrze ci tak.... graj dalej na botch lamusie 

wiem ze dostane ostrzeżenie ale wku***** mnie ludzie na tych swoich botach itp .. 

Admin Cienia
Opublikowano

wiem ze dostane ostrzeżenie ale wku***** mnie ludzie na tych swoich botach itp .. 

Dostawałem już bardziej szykowne teksty od gimbów, nie robisz wrażenia, i mam taką jedną, małą uwagę. To forum o cheatach więc co tu robisz? Jak się nie podoba to wypier*** :)

@Edit

A i dzięki za odpowiedź :P

Opublikowano

Dostawałem już bardziej szykowne teksty od gimbów, nie robisz wrażenia, i mam taką jedną, małą uwagę. To forum o cheatach więc co tu robisz? Jak się nie podoba to wypier*** :)

@Edit

A i dzięki za odpowiedź :P

Jeśli jesteś z innych niż żółci wrzuć tu kordy to podejdę i Ci go pokonam :D 

175001456602037225492.gif

Admin Cienia
Opublikowano

Masakra teraz nie moge znaleźć tego ciula.. Dam cynk na pw jak go odnajdę, jestem z niebieskich, dzięki z góry :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...