Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja postać przemieszcza się w dziwne miejsca

ʌǝуz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam taki problem że mój trener pokemon chodzi czasami a nawet można powiedzieć że często chodzi bardzo dziwnie. Mam na myśli tutaj że np. ja stoję a on gdzieś idzie lub ja gdzieś idę a on stoi. Wie ktoś w czym tkwi problem?

759081466790725720585.png

Opublikowano

Jaki masz model telefonu? Czy problemy z GPS'em masz tylko w Pokemonach, czy może zauważyłeś dziwne przeskoki w innych aplikacjach typu Google? (jakaś nagła zmiana ulicy)

Opublikowano

Po pewnym czasie się ustabilizuje, a jak po 10 minutach nadal się dziwnie porusza to w ustawieniach GPS musisz ustawić wysoka dokładność (android) - Generalnie pogrzebać w ustawieniach

Opublikowano

Jeżeli masz GPS ustawiony na wysoką wydajność i nadal masz to samo to oznacza ze twój GPS jest przestarzały i jedynie (tak mi się wydaje) jest wstanie Ci pomóc zakup lepszego sprzętu.

Opublikowano

ja tez tak mam jak mam włączone google mapy w tle i nie moze mi wyszukac sygnału GPS to sciaga mi z google map i tez sie teleportuje, Ale po jakims czasie to ustaje albo zasięg sie znajdzie

Opublikowano

Zapewne błąd GPS'u, który albo gubi lokalizację albo nie łapie jej dokładnie. Pogrzeb w ustawieniach GPS'u, podaj model telefonu, bo może po prostu GPS u Ciebie jest nieco popsuty, nie to co w nowszych modelach. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ja mam cos podobnego jak jade samochodem duza predkosc to mam cos takiego ze on przejdzie szybko jakies 100m stoi sekunde i znowu 100m skacze :D co smiesznie wyglada

Opublikowano

Ja mam cos podobnego jak jade samochodem duza predkosc to mam cos takiego ze on przejdzie szybko jakies 100m stoi sekunde i znowu 100m skacze :D co smiesznie wyglada

To jest normalna rzeczy przy dużych prędkościach, gra nie wyłapuje ci od razu GPS.

Opublikowano

Jaki masz model telefonu? Czy problemy z GPS'em masz tylko w Pokemonach, czy może zauważyłeś dziwne przeskoki w innych aplikacjach typu Google? (jakaś nagła zmiana ulicy)

LG G4c

Jeżeli masz GPS ustawiony na wysoką wydajność i nadal masz to samo to oznacza ze twój GPS jest przestarzały i jedynie (tak mi się wydaje) jest wstanie Ci pomóc zakup lepszego sprzętu.

Wydaje mi się że to nie wina sprzętu 

759081466790725720585.png

Opublikowano

Twój telefon nie jest jakiś najgorszy, ale najwyższych lotów też nie (tak jak mój, średni/medium). Być może faktycznie kupno troszkę lepszego modelu byłoby rozwiązaniem (nie za duże pieniądze).

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Twój telefon nie jest jakiś najgorszy, ale najwyższych lotów też nie (tak jak mój, średni/medium). Być może faktycznie kupno troszkę lepszego modelu byłoby rozwiązaniem (nie za duże pieniądze).

nie rozumiem jak mozna kupować nowy telefon zeby tylko w pokemony pograć ..... Ja ten mam stary ale co aktualiacja jest coraz jepiej :D Teraz fajnie śmiga po najnowaszej aktualizacji. Ja w telefonie nawet nie mam Androida 4.4 bo mam 4.3 i sciagam apke z neta ale działa ..

Opublikowano

nie rozumiem jak mozna kupować nowy telefon zeby tylko w pokemony pograć ..... Ja ten mam stary ale co aktualiacja jest coraz jepiej :D Teraz fajnie śmiga po najnowaszej aktualizacji. Ja w telefonie nawet nie mam Androida 4.4 bo mam 4.3 i sciagam apke z neta ale działa ..

No tak ale nie każdy telefon jest wydajny. Może się wydawać, że niby jest z wyższej półki, a czasem po prostu szwankuje.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...