Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę nadawać nikomu Administratora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Norczan nie koniecznie będzie mógł o ile pamiętam serveradminowi trzeba zabrać powera w modyfikacji pemisji np. Jeżeli zabieże sobie talka będzie go mógł oddać.Chodzi o to ,że jeżeli zabieżesz sobie powery związane z permisją zostanie ci to zablokowane i będziesz musiał zrobić reset lub jak masz możliwość przez hosting to stworzenie nowej rangi serwer admina.

Opublikowano

Norczan nie koniecznie będzie mógł o ile pamiętam serveradminowi trzeba zabrać powera w modyfikacji pemisji np. Jeżeli zabieże sobie talka będzie go mógł oddać.Chodzi o to ,że jeżeli zabieżesz sobie powery związane z permisją zostanie ci to zablokowane i będziesz musiał zrobić reset lub jak masz możliwość przez hosting to stworzenie nowej rangi serwer admina.

....

Jak sobie zabierze tą permisje i_group_modify_power To będzie miał problem żeby cokolwiek robić z innymi permisjami. Wtedy miałby problem bo musiał by się zalogować na querego żeby naprawić swoją range musiał by mieć większą rangę prawami od swojej żeby ją móc edytować. Albo wiesz o co chodzi i nie potrafisz tego wytłumaczyć albo nie wiesz i nabijasz bez sensu posty widać to na przykładzie dzisiejszego dnia. 

Rada dla kolegi włącz sobie zawansowany system permisji tak jak norczan napisał i konkretnie jaka permisja cię interesuje podał ci linka do opisów permisji i działaj na tym panelu zaawansowanym bo tam nie masz ryzyka. Ten panel zmienia parę permisji na raz i to jest błąd jak dla mnie bo później są dziury w rangach przez techników serwerów. 

Opublikowano

....

Jak sobie zabierze tą permisje i_group_modify_power To będzie miał problem żeby cokolwiek robić z innymi permisjami. Wtedy miałby problem bo musiał by się zalogować na querego żeby naprawić swoją range musiał by mieć większą rangę prawami od swojej żeby ją móc edytować. Albo wiesz o co chodzi i nie potrafisz tego wytłumaczyć albo nie wiesz i nabijasz bez sensu posty widać to na przykładzie dzisiejszego dnia. 

Rada dla kolegi włącz sobie zawansowany system permisji tak jak norczan napisał i konkretnie jaka permisja cię interesuje podał ci linka do opisów permisji i działaj na tym panelu zaawansowanym bo tam nie masz ryzyka. Ten panel zmienia parę permisji na raz i to jest błąd jak dla mnie bo później są dziury w rangach przez techników serwerów. 

Dokładnie, @AutoFX źle mówisz.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm widzę ,że dalej nie rozumiesz jeżeli zabieże sobie powera w modyfikacji permission czyli permisje i_group_modify_power  tak jeżeli zabieże sobie talka będzie mógł go oddać pisałem to wyżej proszę cie czytajcie ze zrozumieniem.

Opublikowano

Widać właśnie jaka wiedzie kolego posiadasz. Tak samo pamiętam jak byłeś zdziwiony że może być nie standardowy port ssh... To są podstawy. Dla mnie nabijasz posty i to wszystko . Prosisz do mnie a kierujesz do wszystkich swoje nie prawdziwe stwierdzenie. Zdecyduj się

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...