Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zastanawiam się czy kupić...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się nad kupnem iphone 5s/iphone 6 używanego lub samsung galaxy s6 edge używanego. Potrzebuję stabilnego systemu, łatwego, nieskomplikowanego. Telefonu głównie będę chciał używać do podstawowego używania, facebook, messenger, instagram, internet ( youtube, forum itd. ) ogromną uwagę zwracam na jakość zdjęć i na pracy baterii a wiem że te telefonu nie słynną z długiej pracy na baterii. Jestem bardziej skłonny ku kupna produktu z nadgryzionym jabłkiem lecz nie wiem czy jest wart wydawania moich pieniędzy, telefon ma mi służyć przez około 2 lata.

<p>.

Opublikowano

W samsunga sie nie pakuj. Moja mama wzięła na przedłużenie umowy s6 edge. Po 3 dniach oddała bo sie ciął i nagrzewał strasznie. Następnie wzięła nowego s6 i tak samo się zacinał i nagrzewał. Bierz iPhone. Stabilny i się nie zacina. Sam jestem jego użytkownikiem i jestem bardzo zadowolony :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Jakoś nie jestem przekonany co do chińczyków.

I masz racje. Ogólnie to trzeba poszukać, żeby znaleźć dobrego chińczyka. Samsungów nie polecam, z czego wiem, to ogólnie się psują często. Ja bym Ci polecił Iphone 5, dobry wybór. Znajdziesz coś fajnego, używanego. ;)

#LenovoLegion Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...