Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam DMG pod Szamana

Mitekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może jakieś info bardziej szczegółowe? na buta konia skille jaka broń jaki serwer itd... tak to ty możesz sobie prosić... to jak gadanie o dupi* marynie zaprzeproszeniem... napisz jaki serwer... i na co chcesz to dmg to ci mogę zrobić..., ale podaj więcej szczegółów

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Może jakieś info bardziej szczegółowe? na buta konia skille jaka broń jaki serwer itd... tak to ty możesz sobie prosić... to jak gadanie o dupi* marynie zaprzeproszeniem... napisz jaki serwer... i na co chcesz to dmg to ci mogę zrobić..., ale podaj więcej szczegółów

xD Wyłapałem pro znawcę  xD to ja poproszę dmg hacka na każdą postać który działającego jak to napisałeś skile (Umiejętności postaci ) nie na hity oczywiście mowa o nowych plikach  a nie o starych a nawet ci zapłacę jak to uczynisz :)  przykład: Trujaca Chmura u dagera by biła jak za dawnych lat 3x 6x :) Życzę powodzenia w tworzeniu jak zrobić nagraj film a odkupie :)

Iż z moich informacji jakie posiadam ja nie ma już możliwości zrobienia takiego dmg na skile na nowych plikach tylko do roku 2011 szło coś takiego uczynić :) 

Opublikowano

Na bicie z konia i z buta, no z antyka skoro to dla szamana a serwer to Eldia

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...