Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Usterak Audio [ nie ma zainstalowanego audio]

XxzioloxX

Pytanie

Opublikowano

Witam wczoraj w godzinach wieczornych, chciałem zaktualizować sterowniki to wchodzę na stronę producenta komputera (laptop) czyli Acer rocznik 2013 i sprawdzam po wersji komputera czyli Acer Aspire E1- 571 bez G

Windows 7 sp1 64 bit 

I tam jest sterownik Audio który pobrałem waży nieacałę 102mb nazywa się tak 

Audio_Realtek_6.0.1.6543_W7x86W7x64_A.zip

po instalacji tego sterownika na tym laptopie od uruchomiona  ponownie laptopa nie mam dźwięku w laptopie nie mogę otworzyć muzyki itp 

A ikonka głośnika jest przekreślona krzyżykiem i nie wiem jak to naprawić 

Chciałem wczoraj zrobić back up o 2 dni ale wyszedł błąd i uruchomił się ponownie i nic się nie zmieniło 

Sprawdziłem w systemie zmiane sprzętu nic nie wykryło a naprawa automatyczna tego audio nie da rady czy ktoś mógł by mi pomoc ? 

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest laptop, a więc pobierałeś sterowniki od producenta czy od pierwszej lepszej strony?

Jeżeli ikonka głośnika jest przekreślona to znaczy że sterowniki nie są kompatybilne z laptopem lub są odłączone.

Dobra sam się uparłem sterowniki były dobre tylko trzeba było wpisać przez panel administratora dwie komendy i reset kompa .

Opublikowano

To jest laptop, a więc pobierałeś sterowniki od producenta czy od pierwszej lepszej strony?

Jeżeli ikonka głośnika jest przekreślona to znaczy że sterowniki nie są kompatybilne z laptopem lub są odłączone.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...