Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Angielski - przetłumaczenie

adix112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam prośbę do osoby która zna j. angielski. Mianowicie chodzi o przetłumaczenie własnie na ten jeżyk poniższego tekstu:

Cześć Harry!

Piszę do Ciebie ten list ponieważ chciałbym zaprosić Cię na wakacje do Polski. Dobrze by było abyś przyjechał do mnie pod koniec sierpnia, ponieważ wybieramy się na campingi na Mazury. Podczas nich można będzie zwiedzić zabytkowe zamki kryjące wiele ciekawych tajemnic. Wybierzemy się także na spływ kajakowy a jak będzie ładna pogoda to na pewno rozpalimy ognisko. Mazury to piękne, malownicze miejsce na wschodzie Polski. Jest tam wiele jezior oraz pięknych miejsc do zobaczenia. Byłem już tam nie raz i co roku z wielką chęcią wracam. Chciałbym abyś towarzyszył mi w tegorocznym wypadzie. Pamiętaj tylko aby wziąć odpowiedni sprzęt na wyjazd: namiot, ciepłe ubrania. Mam nadzieję że wybierzesz się tam razem ze mną. Na pewno będzie wspaniale. Czekam na Ciebie.

Z góry dziękuję !

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na prawde, w dzisiejszych czasach ktos prosi o przetlumaczenie slow z jezyka ANGIELSKIEGO? Nawet jakbys polowy slow nie znal to tak ciezko wklepac w dobry tlumacz?

(ten z google to zazwyczaj gowno)

A no tak, narodowiec przeciez nie bedzie sie uczyl obcego jezyka. Stawiam na 15 letniego ultra patriote :D 

Opublikowano

Hey Harry !

I am writing this letter to you because I would like to invite you on vacation in Polish . It would be good that you came to me at the end of August, because we're going on a camping on Masuria . During these you will visit the historic locks covering a lot of interesting secrets. We choose also canoeing and the like will be nice weather it certainly rozpalimy fireplace. Masuria is a beautiful scenic spot in the eastern Polish . There are many lakes and beautiful places to see . I've been there more than once and every year with a great desire to come back . I would like you to accompany me in this year's outing . Just remember to take the right equipment for the trip : tent , warm clothes . I hope you go there with me. It will definitely be great. I'm waiting for you.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...